because i got high

tar hand om isabel idag, känns som att jag lyckas rycka upp henne lite i allafall. jag gör så gott jag kan för jag tycker om henne.
har köpt vin, cigg och gjort en sofies piggaupp lista på spotify.

nu peppar vi för en bra kväll.

längtar också till indien, laos, thailand, kambodja osv.

tuttar överallt!

human

börjar sakta med säkert återgå till att bli en människa igen. lider inte speciellt mycket av min körtelfeber längre, öronlocket har släppt och jag kan sova på nätterna. underskatta aldrig förmågan att tugga och svälja.

nu är resan btw bokad och klar. åker till indien 15 januari och kommer tillbaka till sverige 10 april. känns som att det kommer bli en bra, härlig, häftig och mysig resa tillsammans med ebba och lovisa. återkommer om vart våran resrutt går när vi har kollat upp flyg och tågresor mellan länderna vi ska till.

nu. idag. fredag så har linnea en flyttahemifrånfest eftersom att hon tänker lämna mig och falun för stockholm på söndag så det ska bli kul. först pizza med ebba, sen förfest hos mig sen linni.

puss.

kysssjukan

dag 6

frukost: te i stora mängder, svartvinbärsdricka och en pytteliten macka
sönm: förstår inte grejen med att jag sover hela hela dagarna och ligger vaken hela nätterna? igår höll jag mig vaken nästan hela dagen så jag skulle kunna somna på kvällen och sova skönt, men icke! jag somnade på kvällen men vaknade klockan ett, fortfarande hur trött som helst och med rödsprängdaögon men kan inte somna om. nu är klockan tio och jag är fortfarande vaken.

deppar ihop totalt för att jag missar way out west med alla asbra människor.

när jag blir frisk:
ska jag ta med mig poppan ut och äta en flottig pizza med kanter som (om man har körtelfeber) skulle riva upp allting man har i halsen, åka in till stan och borlänge och gå på en riktig secondhand runda. plus massa loppisar efter vägen. när vi kommer hem ska vi återigen äta någonting som river upp halsen, typ chips. sen avslutar man dagen med en öl.

har inte rökt på sex (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dagar

vem vet mest

jag älskar att programledaren tar några tillfällen i akt och hånar dom som tävlar i programet utan att någon tänker på det


eftersom att jag har körtelfeber så är det många planer som ser ut att gå åt pipsvängen, gör allt för att förhindra detta, tro mig!

saknar isabel

sämsta dagen på länge

svettas. fryser. darrar.

jag har sovit konstant hela dagen, jag har varit hungrig hela tiden men inte varit sugen på något att äta eftersom att min hals och tunga är svullna, jag har gjort tappra försök att gå runt lite i huset men jag har varit tvungen att lägga mig ner efter ca 1 min då jag har ont i hela kroppen, det är för ansträngande för mig att ens skriva här, men jag känner att jag måste få berätta om min sämsta dag. hatar också att sjukskriva mig från jobbet, det känns som att man sabbar för alla andra som skulle kunnat få varit lediga idag, eller så får dom som jobbar asstressigt med en man kort. har dåligt samvete för det, och jag tycker synd om mig själv.

imorgon ska jag mysa med en vän. kanske två.

onsdag

sälen var super mysigt med pontus och isabel, har kommit fram till att vi är bra på att måla och att det är roligt. plus att jag tycker om dom båda väldigt mysche.
nu har jag kommit hem från mitt trettontimmarscppass på jobbet. okej inte tretton totalt, men började tidigt, hade paus, slutade sent.

känner mig förövrigt ensammast i världen

RSS 2.0