wanyes är mitt andra hem

imorse åkte sälenborna tillbaka till sälen. känns tomt att träffa dom så sällan. idag ska mitt vin drickas upp och på kvällen blir det antingen banken eller etage, beror på martina och sen inatt husgården.

lite bilder från igår


bra vecka

sanna kom tillbaka för att hälsa på i falun i tisdags, fikade med henne och martina på onsdagen följt av massa shopping för sannas del som inte har sett affärer på väldigt länge. kvällen firade vi med förfest hos amanda, vidare till pitchers och sen etage för de som ville. så jag martina ebba och lovisa gick på etage, martina smet iväg efter ett tag och kom inte tillbaka. buhu!
och idag har alla glada (jag) fått lön och handlat ett par jeans, för en gångsskull. ett par skor och ett par solglasögon. nu ska pengarna sparas och spenderas väl! hehe. funkar aldrig.

ska till ebba och lovisa ikväll och mysa med film. puss


hatar att vara nitton.

jag vill bli 20. hatar att hålla på att fråga folk om dom kan gå på systemet. när jag fyller år ska jag ha ett system hemma så får alla komma och handla.

www.weekday.se


sex and the city

jag älskar att det äntligen finns ett ställe som man kan träffas och umgås på i falun på måndagar. jag var på pitchers igår med pontus johan karin och linnea och hade trevligt. jag hatar däremot att gå till en pub och beställa vatten :P
efter det körde vi hem alla sen åkte vi till hosjöstrand jag och linnea, la oss i olofs säng och kollade på sex and the city. älskar den serien.

jag känner att jag är på ovanligt bra humör idag, trotts att jag är lite småsjuk.

the women with the tattooed hands

jag blev uppsliten från sängen imorse när linnea ringde i förtvivlan om att hon hade missat bussen. självklart ställer man upp och kör henne till skolan. jag känner mig så sjukt gammal när jag kör folk till skolan nu för tiden. det går fört.

under dagen har jag fått mer och mer huvudvärk, och nu ska jag ner på stan med linnea och fika. sen tar min dag slut.

är irriterad.

jag hatar när jag märker att folk ljuger/undanhåller saker för mig. ska gå ut och röka tusen ciggaretter nu så att jag får någonting annat att göra.

är arg.

fridayy

etage i onsdags var kul med massa folk. lisen kom och hämtade mig och vi hade pjamasparty och åt kvällsmacka. igår var jag och lisen ute på isen och drack varmchoklad, följt av bastu och tv-tittande. på kvällen var vi hemma hos sofie och åt mysig tacomiddag med martina, mikkis, anna och marika :)

och nu sitter jag här och försöker fördriva tiden. har precis sovit en stund och nu är jag ännu tröttare än innan.


GRATTIS

idag ska vi fira allas våran favortin pontus som fyller 19. puss babee


måndag eller tisdag?

jag är helt borta känner jag. skrev först in rubriken: måndagen den.... men så slog det mig att det kanske var tisdag idag? det var länge sen jag var såhär förvirrad över veckodagarna.
men i alla fall. ville säga att jag hade en väldigt mysigt, otroligt behövande och väldigt bra fika med lisen igår. love her!

sen vill jag också säga (stolt som jag är) att jag har börjat röka mindre(!!!!!!!), tränat mer och ätit bättre på riktigt. jag älskar det. dock har det blivit för mycket öl/vin/sprit på sistondet, och mer ska det bli imorgon. men heller att jag går plus minus noll än minus minus minus.

imorgon ska bli rolig.


snart är det vår snart är det vår snart är det vår snart är det vår snart är det vår snart är det vår snart är det vår




ställde klockan imorse och vaknade till underbara enya och åkte till pontus för morgonfika. nu har jag precis kommit hem och jag älskar sol. jag blir lycklig. kan inte sluta längta tills mina älskade och saknade vänner kommer på besök till falun nästa vecka, förstår inte hur jag kan klara mig utan dom (puss).
ikväll ska jag åka pulka i åsbo, har frågat miljarder människor om dom vill följa med men alla går i cpskolan och måste jobba med projektarbetet som ska in snart. buhu.
nu ska jag träna lite och sen börja skriva på ett skolarbete om evolutionen.


el taco

jag älskar bakis mat, speciellt när den kommer från american take away efter tre huvudvärkande timmar med journaler.
årets alla hjärtansdag:
- köra bil alldeles för tidigt
- jobba
- el taco
- powernap
- how i met yout mother
- enya

älskar min sköna dag.
vill också säga att jag älskar att städa till lorentz & m.sakarias

fjortonde februari - alla hjärtans dag

hatar namnet på dagen.

igår skulle jag ebba martina och amanda ha en trevlig liten kväll med chips, vin/öl och kortspel var det tänkt. detta slutade med att vi stog i etage kön som vanligt på lördagskvällarna i falun och skulle in för att dance our asssss off. muy guapo chicos ;)
martina hamande vi toalettringen när vi kom hem, sen gjorde vi massa mackaroner, kollade på os och småpratade. hade trevligt!

nu ska jag ta bussen till jobbet sen ner på stan och fika med la familia. ikväll blir det en hemmakväll med popcorn och asbra film.


all i have to do is dream

kul att jag la in två nästan likadana inlägg i rad senast. hehe.
idag blev det en tidig morgon vilket är väldigt skönt (med fint väder igen), nu ska jag träna sen förmodligen upp och sätta in lite journaler på fysiocenter sen ikväll vill jag se anchorman hemma i soffan men popcorn. förrästen så hade jag en onyttigdag igår, kände att jag måste unna mig lite godsaker här i livet, så idag är det dubbel träning för att få bort bullar och glass ;)

jag känner också att jag saknar mina vänner i sälen mer och mer. hatar att dom inte bor här.

onsdag/torsdag

igår fikade jag med söta linda, sen blev det föreställning på hbo och pitchers med andra söta vänner :)
nu har jag precis kommit hem från fika med sofie, mikkis, martina och anna no hemma i sofies lägenhet (super fin!!) och nu ska jag äta sen åka till pontan för att studera hans studentmössa och projektarbete! so long


fysiocenter

idag har jag fikat med sötaste linda (puss) och nu ska jag snart iväg till mats och lära mig how to do. sen om jag hinner så ska jag till hbo och kolla på föreställning och sen vidare till pitchers!

The storm maker says it ain't so bad The dream maker's gonna make you mad The spaceman says, “Everybody look down It's all in your mind”

igår när jag och amanda var på stan så såg vi det sjukaste sminket någonsin. jag har aldrig hört talas om att det finns smink som byter färg när det klickas ur en tub och smörjs in? det fanns brunkräm och rouge på tub. brunkrämen var vit när man tog den på handen, och när man började smörja ut den så blev det brunt. samma hände med rougen fast det gick från genomskinligt till rosa :S

idag har jag tränat, kollat på how i met your mother, tränat och kollat på how i met your mother. kul liv. funderar på att avrunda kvällen med where the wild things are men det är ingen som vill/kan kolla med mig. buhö.

och imorgon börjar en ny del av mitt nya liv. jobb. <33333333333333

midnight fantasy

efter ungefär ett halvår sen den senaste flaskan tog slut så har jag äntligen tagit mig i kragen och beställt en ny britney spears midnight fantasy. jag älskar den.


nu ska jag snart åka och lämna sara, sen hämta amanda och lämna henne på stan. im a good friend. sen lämna CV och hem för träning. ikväll händer.... nada

inte en bakisdag

tack tjejer, jag hade en kul kväll igår som slutade med en rolig bussresa. synd bara att någon fick i sig för mycket på förfesten och gick igår etagekön :( och otroligt nog (har aldrig hänt förut) så är jag inte bakis idag. good for me!
nu är det nog dags att städa mitt rum, det är någon illaluktande lukt som tränger sig in. hatar damm.

laxeringsmedel

igår var jag på öb med min mamma, och när man kommit ut från kassan så står det en kundvagn fylld med tuggummi och en lapp där det står: gratis, utgånget datum. jaha tänkte jag och packade fickorna fulla och började tugga på en gång. innan dagen var slut så hade jag nog ätit ca åtta tuggummin och blev akut nödig på nr. två. när jag kom hem så såg jag att dessa tuggimin hade en laxerande effekt. väldigt otrevligt.

nu sitter jag i sängen och är svettig, har precis tränat och ikväll ska jag inviga dribblers nattklubb med mikkis och anna :) mys.

för många dåliga förändringar

jag har nog kommit in i en liten deprission och jag hatar det. allting bara förändras och jag saknar ebba, lovisa och sanna. ingenting går frammåt längre.

ett nytt liv. på riktigt.

idag börjar mitt nya liv som nästan bara innehåller bra och nyttiga saker för mig.


sherlock holmes

jag och pontus kollade på sherlock holmes igår, väldigt väldigt bra och sevärd film så den rekomenderar jag till alla.
fick också ett trevligt samtal från sälen idag, jag saknar det/er :(

idag råkar min kära syster fylla 17 år (GRATTIS) så jag har varit och handlat tårtsaker, ska åka till stan snart och handla sista presenterna till henne sen hämta ella på dagis och SEN fika. mumms. nu ska jag starta om datorn och kolla på ett till avsnitt av how i met your mother.

puss. paradise ikväll <3

RSS 2.0