egggggg



min stora passion är ägg. speciellt på morgonen till frukost men funkar också bra till lunch middag och kvällsmat. och eftersom att det finns en regel som innefattar endast ett ägg om dagen för att kroppen ska må bra, så har jag nu bestämmt mig för att inte äta ett ända ägg fram tills på lördag då det är påskmiddag hemma hos mormor och jag ska äta massvis!

vaudeville

känns ovärt att komma fram till jobbet och mötas av: hej sofie, du hade inte behövt komma hit och jobba idag. nehe tänkte jag och bad om att få åka med louise till sågmyra, vilket jag fick. söft att jobba med henne hela kvällen. nästa arbetspass är på torsdag, 07.30 - 20.30. osoft.

creapy

okej. idag ska jag ha min första riktiga dag på jobbet. jag ska åka omkring helt ensam till gamlingarna och försöka komma ihåg hur det ska gå till med dom olika. tur för mig att louise jobbar så att jag kan ringa ringa ringa till henne och fråga om allt. hihi. slutar nio

måndag

är hemkommen från en kort, intensiv och skön spingtur. vet dock inte vad det är för fel på mina vadmuskler för jag får sjukt ont i dom när jag går eller springer.
inge mera godis btw.

PLAY? play play play play play play play play play play play

hade det väldigt trevligt hemma hos grindarna i fredags. avslutade kvällen med asgod toast och trött sällskap. har sedan fortsatt helgen i samma stuk. gott sällskap, trött sällskap och film. sällskapet även kallad mc og. cool.
vi har sett på andra sidan häcken, the box och waterboy.

jag känner också att min livssituiation inte är riktigt okej längre. hjääääälp


get busy

har haft upptagna dagar i veckan. skönt! väntar nu på att bussen ska gå så jag kan få komma till jobbet någon gång.

längtar tills på fredag!

sweet dreams

i morse vaknade jag i panik och grät. jag hade haft världens största bråk med pontan båda hade sagt saker som "jag vill aldrig mer se dig", "jag ångrar att jag lärt känna dig" osv. efter vi sagt detta så springer jag iväg och ut i snön. efter ett tag ångrar jag att jag sagt sådär och vill springa tillbaka och säga förlåt, men när jag kommer tillbaka så är det för sent. då har ett gäng "killar" kommit in i den stora lokalen vi var i, låst dörren där pontus och alla hans kompisar sitter och tänt eld på hela rummet. det är nu jag börjar gråta och försöker hjälpa dom ut, och jag vaknar precis när han ska tända eld på rummer vi var i (jag och massa andra inlåsta). jag trodde att pontus var död när jag vaknade, ringde i panik till honom utan svar. haha. nu har jag fått en smsbekräftelse om att han lever i alla fall. skönt. nu kan jag fortsätta dagen som vanligt!


puss

jag älskar att jag äntligen har fått arbetstider. och att mr P kommer hem snart. och att jag har fått ett efterlängtat paket idag. och att ebba snart är klar i thailand. och att våren snart är här.
sen älskar jag säkert mycket mer andra saker.

denna lördagskväll...

...är jag glad och åker till linnea nu. puss



eeuuwwww

har ett äckligt rum. det står en djup tallrik med chokladsås i, en tallrik som jag hade min toast på igår och en ketchupflaska som jag hade till min lunch igår. jag hade alltså en äcklig dag igår.

jag börjar bli sjukt irriterad på min datorsladd som är väldigt glapp och bara slutar fungera ibland. :@

ska göra mig klar nu och ta bussen in till wa wait for it.... nyes.

me & sis


artonde mars

inatt och idag har jag haft en enda tanke i mitt huvud hela tiden - "jag ska aldrig mer dricka". älskar att man säger det till sig själv men ändå sitter man där nästa helg med alkoholhaltiga drycker.

hade förutom detta en väldigt trevlig kväll med mysiga människor. var kul att julia och olivia var där :) puss tjejer. vi har förövrigt bokat in en roadtrip till emmaboda i sommar om det är någon som vill följa med och fylla ut bilen ;)
jag börjar btw jobba på måndag. ska bli kul!!
ps. kolla aldrig på filmen julie & julia. den är tråkig, trist och alldeles för lång. fattar inte varför jag kollade klart på hela när den var tråkig efter första halvan.

AMANDA SJÖBERG ELF

idag lyfter jag på hatten och säger grattis till en älskling som fyller tjugo. GRATTIS <3<3<3


bra måndag

och igår hade jag en bra dag. jag tog mig faktiskt i kragen och sydde lite kläder som har gått sönder och byxor som var för långa. pontus. jag har en sak att berätta för dig.. hehe

:jag sydde upp mina jeans som har varit ca 7 meter för långa, sydde en ficka på en kofta som har gått sönder, ett hål under armen på en skjorta och ett hål i rumpan (???) på ett par svarta byxor. har ingen aning om hur det hålet kom till. och idag ska jag sy fast massa knappar som har lyckats lossna från jackor, skjortor och tröjor.

igår kollade jag på film med söta linnea, äntligen fick hon se the holiday som jag älskar. hade dessutom en mysig sleepover med sex and the city efter filmen. puss.
och idag fyller gamla pappa och farmor år. congratzzz

den här går ut till alla er som inte redan vet att.....

JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D
JAG HAR FÅTT JOBB :D


nervis

älskar dagar när man verkligen känner att man får ligga i sängen hela dagen och göra absolut ingenting. har haft en sån dag idag, tog av mig pyjamasen som jag så fint tog på mig inatt efter husgården alldeles nyss och duschade, sen på igen. älskar dagen och är nervös inför imorgon. bara för att jag skrev det nu så blev jag ännu mer nervös.


???????????????????

vad är grejen med att det alltid är en fläkt på den som sjunger i melodifestivalen när det är en lugn låt? hatar det

"men vilken jobbig kines"

var och tvätta bilen med mamma idag, hon tyckte att kinesen framför var otroligt jobbig och det var tydligen bara för att han hade lagt ner koden till tvätten i plånboken......

sitter hemma med mitt standardvin (california white för er som inte vet) och väntar på att elin och johanna ska komma.


tha gym

gick upp klockan sju idag för att åka till lugnet och gymma med en tjej jag har blivit ledsagare till. det var väldigt skönt. sen efter det gick jag till mats och arbetade flitigt i två timmar och är nu hemma.

jag hatar att det blir varmt och kallt hela tiden, man kan ju dö ute på vägarna när det är så halt. tror jag har halkat ca 3 gånger idag och klockan är bara tolv.

jag vill gå ut ikväll men har ingen att gå ut med. that sucks.

humdrum dog

är glad för att jag har hittat massa nya låtar jag gillar och det får jag tacka mr. p för. tack. jag läntar tills ikväll då jag och mina älsklingar ska äta middag tillsammans. (lövbiff, pomes och lomanders älskade beasås). och imorgon är det husgården, har beslutsångest om jag ska dit eller inte. det slutade inte så bra förra gången.

nu ska jag kolla på sista avsnittet av sex and the city och sen göra mig ready


long time no seeeeeee

jag ♥ allting

är på otroligt bra humör fortfarande och det känns som att ingenting kan få mig att bli nerstämd. tänkte därför bjuda på lite bilder från stunder och människor jag saknar.

















tionde mars

jag älskar den här veckan. igår fick jag en arbetsintervju inom hemtjänsten och solen kom fram efter lunch. idag har jag skottat på framsidan och nu ska jag sätta mig där med en kopp kaffe, tidning och en fet välförtjänt cigg i munnen och bara njuta. skulle vara trevligare med sällskap dock

dikter

hittade på två dikter som skrivit under min skoltid. tror till och med att det var sista året.

Stekspaden säger

en stekande hand greppar tag om min midja
jag tänker - nu kommer jag att få lida
snälla frida, snälla frida, låt mig inte lida

En dikt av: mig och någon till. kommer inte ihåg vem

Osten säger

stålet skär i min gula gummiga atmosfär
snälla, jag trodde du var kär
men inte då, du bara smäller igen dörren
ditt sär

En dikt av: mig och någon till. kommer inte ihåg vem

trotts dessa dikter till en svenskauppgift fick jag gå ut kursen

ensam förfest

på förfester brukar det oftast vara press på att man ska prata/leka/dansa med varandra, men på egna förfester så blir det lätt så att man sitter själv, pimlpar det man har att dricka och inte pratar med någon. en sån kväll har jag. jag sitter vid facebook, äter hemmabakad pizza (med paprika, champinjoner, lök, bacon, skinka och ost), dricker mitt bästa california white som alltid finns där för mig. hehehehe. inge dans. ingen lek. inget prat.
väntar på min skjus som ska ta mig in till stan och till en invigning av dribblers tillsammans med malin och hennes vän från stockholm och senare kommer amanda (älskar henne). etage som vanlig.


lördag

har sett två bra filmer den här veckan, dristrict 9 och alice in wonderland. mycket bra filmtips. idag lutar det förmodligen åt etage igen trotts att ekonomin och min förkyldning svävar i fara.


ps. jag vill gå på lady gaga

husgården

älskar reaktionen: "vadå var du där?" när folk frågar om man hade kul på etage. det är ett tecken på att man antagligen hade askul.

i lördags hade vi först middag hemma hos sofie med tzatziki mat, älskar det. sen gick vi i snöovädret till etage och dansade dansade dansade, sen åkte jag vidare ensam till husgården som också var sjukt kul. det ska nog bli mitt nya riktiga efterfest ställe, fast med mindre alkohol nästa gång. glömde min kamera hos sofie, så det blir bilder i veckan. gjorde förövrigt slut på alldeles för mycket pengar under kvällen. saknar ca 1000 kronor, gud vet vad dom har gått till.

nu ska jag på stan och träffa martina och louise som jag inte sett sen studenten typ. det ska bli mysigt :)

RSS 2.0