sista november

jag älskar att sluta tidigt från jobbet, åka hem och sova middag, kolla lite på några avsnitt av någon serie och sen göra någonting på kvällen. kvällen är inte bestämd men om det går som jag vill så ska olof få presenter och jag ska få pussa på linnea lite.
och imorgon ska jag ha en sån där bra ledig dag. jag ska till avesta och mysa, sen ska jag fika med isabel. ska pussa lite på henne också. måste passa på att pussa på alla nu innan jag åker. puss

igår var det farfars dag. grattis i efterskott

sjugonionde november

lyssnar på musik som får mig att bli glad.

the holiday

en film som jag kan se tusen gånger om och bli lika glad varje gång över hur bra jag tycker att den är är the holiday, det är visserligen en riktig tjejfilm, men den är så mysig och enkel och bra.
nu ska jag värma mina lussebullar och kolla på den hela natten.


med gråten i halsen

har precis slagit två flugor i en smäll. greys anatomy tittande samtidigt som träning.
jag älskar träningsmaskiner man kan ha hemma, det gör allting så mycket enklare. jag har varit så insatt i mina avsintt att jag knappt tänkt på vad jag gjort samtidigt, och nu är jag svettig.

har precis kollat på det sorligaste och värsta och hemskaste avsnittet någonsin. har inte riktigt insett att jag kollat klart på hela sjätte säsongen redan, märkte det inte förräns jag nu sitter här med gråten i halsen och inte har några avsnitt kvar. m å s t e   s e   n ä s t a   a v s n i t t  n u


gamal kamera ärlikamed gamla bilder


ibland är jag trött

händelserik dag. har jobbat idag och slutade klockan fyra. som vanligt ställer jag bilen på parkeringen, fyller i lite papper, tar mina grejer, gå och sen låser jag bilen. tror att jag hade mina tankar på andra ställen idag eftersom att det kom in en tjej till mig på kontoret som sa att en av våra bilar hade rullat ut från parkerinsplatsen och nu stod mitt på parkeringen så att ingen bil kunde köra förbi där. ops. alla vet att när man slår av bilen och parkerar så måste man ha i en växel, annars står inte bilen still. man kan också använda sig av handbromsen. men när jag satte mig i bilen och skulle ställa tillbaka den så visade det sig att jag (av någon anledning) har struntat i handbromsen, lagt ur växeln jag hade när jag kört in och sen slagit av bilen.

det går överdrivet bra filmer på tv idag.
- iron man
- blades of glory
- tomten är far till alla barnen

den sistnämnda ska jag kolla på tillsammans med min lilla syster idag. den minsta. jag är en bra syster.

"last christmas i gave you my heart, but the very next day you gave it away. thiiiiiiis year, to save me from tears i gave it to someone special"

idag har jag haft en riktig "mammadag". en sån där dag som man inte har alltför ofta men som man njuter av när det väl händer. vi har varit överrallt känns det som. var ner till öb för jag har hört rykten om att dom hade lite höganäs keramik grejer där och jag älskar deras saker! så jag plockade på mig massor men insåg sen att jag måste spara mina pengar till resan så jag tog mitt förnuft till fånga (händer inte så ofta) och ställde tillbaka allt. men min mamma har varit snäll idag och vi köpte ett öööööverdrivet fint silverfat till mig (på rusta!!!!) som man kan ha nått på, och hon köpte lite afterworkbeer till mig eftersom att jag ska jobba i helgen och en mysig lampa att ha i mitt fönster. och som grädden på moset blev jag bjuden på mcdonalds på vägen hem.

dagen kommer bli fortsatt bra eftersom att jag ska bli bjuden på middag hos familjen litsesiö. jag älskar att äta där och jag älskar att kolla på idol där och jag älskar att bara vara där.

nu lyssnar jag på julmusik och väntar på bilen

cold is the water it freezes your already cold mind, already cold cold mind

det känns som att dagens ledighet verkligen behövdes, precis som fikastunden med sanna igår.
nu ska jag snart iväg med mamma för att kolla på massa saker som behövs och sen ska jag äta upp mitt godis som jag köpte igår på ica. ibland är ica bra. speciellt när godiset kostar 2.90

mumford and sons ligger mig nära om hjärtat hehe. älskar dom verkligen.

just another day

var ett tag sen sist och jag har hunnit med massor.

- första vaccinationstillfället är över (inte kul)
- har sett harry potter och han gjorde ett strålande jobb i senaste filmen. har också börjat tycka malfoy är het
- pyjamasparty
- har kollat på massa greys anatomy. säsong sex är väldigt bra
- har påbörjat the office tittande med min bäztiz
- har lagt ett 1000 bitars pussel med lovisa ca 6 timmar i sträck. vi gjorde ett bra jobb och jag älskar att pussla!!
- och jobbat såklart (känns ganska okej att jag har gjort så "mycket" eftersom jobbet tar upp min tid 24 h/dygn)

efter att inte har sovit hemma på ett par dagar så frågar mamma mig idag: -"är du säker på att du verkligen vill åka på den här resan? är du inte rädd?"
jag: -"klart jag vill åka, jag är inte rädd"
mamma: -"nähe, men det är jag!!!!!!"

ska fortsätta med greys nu. puss


marabou har gjort det igen

alltså den nya marabou chokladen kan vara en gåva från gud. alla som känner mig vet att jag är svag för vitchoklad (dock i små mängder), men fyfan vad god den är!


det ska vara dyrt att leva

i tisdags satte jag mig i bilen och åkte runt till olika ställen för att försöka hitta ett par bra skor till resan, plus en ryggsäck. hittade inget av dom men en snygg kille tipsade mig om en hemsida där jag kunde hitta skor. 600 :-, som hittat!
och igår gick jag och hämtade ut lite vaccin (långt ifrån allt). 2000 :-, som hittat! och idag ska vi ner och hämta ut två sprutor till och dom är beräknade att kosta ca 1000 :- kronor styck. som hittat!

på måndag är det förövrigt två månader kvar innan vi åker.


meredith plus derek ärlikamed sant

jag har blivit en riktigt serienörd. under året har jag kollat på alla säsonger av vänner, entourage, modern family, the office (inte riktigt hela) och nu är jag helt lost i greys anatomy. men det har aldrig gått så långt att jag börjat drömma om någon serie som jag gör nu. jag drömer och tror att jag är en i gänget, och att det inte alls är meredith som derek är kär i, utan det är jag. jag tror att sjukhuset seattle greys finns på riktigt med dom här läkarna i det. vill nästan göra illa mig så att jag får skickas dit och bli omhändertagen av min pudding.
och just nu är allting (nästan) lyckligt i säsongen och jag vill inte sluta kolla för jag blir glad av att meredith och derek är glada. puss på dom. nördvarning.

         




svarta fåret

har verkligen varit det svarta fåret i helgen. tråkigt. blir dock glad när jag tänker på att snart är det vi som tar bilderna på alla coola ställen i alla häftiga länder som vi ska till. imorgon ska vi reseplanera innan jobbet och förhoppningsvis är vaccinsnacket slut efter dagens slut. nu är det fan inte lång tid kvar innan vi lämnar lämnar sverige en stund.


sjuk

jag tyckte väl att jag mådde alldeles för dåligt igår för att bara vara bakis. hade ont i hela kroppen, halsen sved och jag svettades/frös hela dagen. klockan halv nio (på kvällen) bestämmer jag mig för att kolla febern och hade då 38,9. osoft dag. var bara att ringa och sjukskriva sig eftersom att jag inte hade orkat med 13 timmars jobb idag.
har istället legat i soffan och haft överdrivet tråkigt i hopp om att någonting skulle hända. jobb imorgon 16-21, har intro i min sista hemtjänstgrupp, efter det får det räcka haha.


RSS 2.0