dance dance dance

helgen har varit mycket spännande i kollektivet. har varit på vetrinärhögskolefest där det var cowboytema och en mekanisk tjurtävling, där malin blev knockad av tjuren när hon trillat av efter 1 sekund. det började blöda väldigt mycket så vi insåg att hon skulle till sjukhuset, ringde en taxi och skickade iväg henne helt ensam.. stackaren. hade efterfest på balkongen, fick en tvåtimmarsnattssömn och en hel dag att fördriva eftersom att det var strålande sol. tog en "powernap" med angela och hanna, gick upp vid 6 och började om dagen där vi slutade kvällen innan med vinglaset i handen. alla blev trötta efter ett tag, slutade med att bara jag och angela gick ut för att betala 150 på någon studentfest och blev bara där 1 timme eftersom att det visst skulle bli sommartid och dom då stängde 1 timme tidigare än vanligt.
ska gå och ta hand om mitt ansikte och sen sova. tack för en bra helg alla, det var boss

det löser sig

idag har jag hunnit med massor! tog mig en promenad till adamstuen för att hälsa på angela som var på jobb så vi tog en lunchdejt och kosade oss med kaffe och efterrätt. efter det upptäckte jag en del av oslo och gick naturligtvis vilse, men jag hittade mig ner till bogstadveien (den vägen jag nästan bor på) och insåg att jag har gått en riktigt omväg och hade fortfarande en bit hem. gick då till nästa baker hansen för att prata lite, blev bjuden på mer kaffe och gick sen vidare till vinmonopolet för att ladda kylskåpet för kvällen. så en långpromenad, 4 koppar kaffe och massa sol senare kom jag hem för att planera hösten lite med nina och nu känns allt så bra. om att blir som jag tänkt flyttar jag till göteborg sista maj för att jobba, vidare till london i september tillsammans med nina för att plugga engelska och jobba lite mer. allt känns bara bra just nu. :)
skickar en puss till hanna som är i sverige och kanske läser detta. puss!
hade

sol i oslo

efter att ha jobbat 12 dagar i rad tar jag ledigt denna helg och jag börjar min lördag ensam hemma i ett städat kollektiv, frukost i soffan framför en film med ryan gosling (drive) som jag har hört ska vara bra. kollar mest på honom dock..
idag ska jag bara ta det lugnt, tvätta, ta en promenad istället för att svettas på sats, handla och ha det kosligt hela dagen med mig själv.
hade!

första mars

efter jobbet igår kom amanda och mötte upp mig så vi gick och tog ett glas öl och pratade i ett par timmar innan mitt träningspass som var hemskt. corepuls är fruktansvärt jobbigt och den vikarie ledaren var väldigt irriterande.. efter det gick vi hem och gjorde oss klara för middag på Olivia där vi skulle tacka av angela som bytt till ett annat baker hansen och välkomna emma som börjat på vårat :)
om 5 veckor får jag åka hem och pussa på mamma igen och om 3 månader flyttar jag till göteborg och bor där med mina älsklingar!

RSS 2.0