shake it out

det blev ingen powerwalk 04.30 idag eftersom att jag "försov" mig, precis som mina rumskamrater så det fick istället bli en tur till sats när jag hade vaknat för en timmes crosstraining :) gick hem, tvättade lite, duschade och lagade frukost tillsammans med killarna i entourage och sen blev det dags för jobb. har bara 2 dagar kvar på cafét som jag började på i augusti, sen flyttar jag mig ett par meter upp i bogstadveien och jobbar på ett annat café inom samma kedja över sommaren innan flytten till london. SPÄNNANDE!
ser fram emot sommaren i oslo på jacob aallsgate 12 och överallt.
snakkes!

Middagen


en bra dag

började jobbet 05.30 idag pågrund av denna långledighet (alla sallad till mackorna behövdes fyllas på osv), jobbade till 14.30 och det har varit en väldigt lugn dag i oslo på baker hansen. tog mig hem för en powernap och har precis klivit innanför dörren från sats: 30 min crosstraining och ett piloxingpass. känns bra.
nu lagar jag middag som består av stekt kyckling och hallumi & kokad brocolli (GOTT) och ska lägga mig tidigt för en powerwalk 04.30 imorgon ;)
snakkes!

snart 17e mai

bra saker:
- linn och nina kommer hit på ondag
- på tordag är det 17e mai, woop woop
- om 2 veckor börjar jag jobba på mitt andra café som jag ska spendera sommaren på
- om 2 månader åker jag hem och pussar på min familj igen
- det börjar närma sig ett flyttlass till london, september kommer snart
allt är bäst!
nu har jag jobbat 8 dagar i rad, 2 to go och sen är jag fri i en dag :) kommer sova gott efter dagens sats engery pass och med min sova lista på spotify.
puss

RSS 2.0