Södertörns Högskola

Jag är offeciellt en student på södertörn numera, och här han ni beviset (för de som är lika chockade som jag att jag blivit vuxen och tar tag i livet)
Mvh Livrädd ny student
 
Hade min första föreläsning idag, det gick fett bra eftersom att det bara var information, känns inte som att man kan göra så mycket fel på sådana föreläsningar. Kändes dock jävligt onödigt att släpa med 3 feta böcker och en dator, men vad är livet utan lite styrke träning. Eftersom att jag tyckte jag behövde träna lite mer idag så gick jag till älskade sats och lökade 1 timme nyss och upptäkte att jag  blivit rätt stark. Det var nog väskans förtjänst, tänk er vilken muskelknutte jag kommer vara om 3 år om det fortsätter såhär (?!?!?!). Ikväll blir det pingistunering och brakfest (tydligen) hos Alexander med utvandrarna från Falun vilket känns som en otroligt bra avslutning på denna fina vackra varma dagen då jag varit inne hela tiden. High five kompisar! 

Everything at once

Thaihatten lyckas alltid komma fram när man är hemma hos mig och skålar. Det är oftast jag som tar fram den...
Lite för cool för allt
Här kan man va
Har haft min sista offeciella dag på denimavdelningen = kommer se mycket mindre av denna fina vän
En gång hade Mikkis med sig chips till förfest nr 2
Där mötte vi finaste Matilde, som numera bor i Växjö där hon ska plugga. Hon har alltså flyttat ifrån mig :(
Men det är tur att männen i mitt liv bor kvar här, det kommer vi skåla ofta för. Puss på er!
 
Min helg har varit ganska dimmig men väldigt rolig. I fredags var några kollegor, Sanna och Mikkis hemma hos mig och myste. Vi drack vin, åt ost, kex och pratade massa skit. Kvällen slutade på Marie Laveau för mig och Matilde då alla andra bangade. Lördagen bjöd på jobb sedan ungefär en av de godaste hamburgare jag ätit tillsammans med Emil, en öl, en till öl, och sedan massa margarita och efter de lite mera öl. Söndagen bjöd också på lite jobb, och nu är jag jobbfri i 2 veckor eftersom att skolan börjar i morgon. Hä blir bra det. Är dock inte så orolig att jag kommer bli mobbad längre eftersom att vi nu i början ska ha föreläsning med 300 andra, det kommer bli omöjligt för mobbarna att hålla reda på mig! HÄHÄHÄHÄHÄ. Jag har alltid en plan.
 
 
 

Onsdag.

Min dag: 
Städade OCH tränade innan jobbet.
Jobbade 13:15-19:15.
Gjorde ingenting hela kvällen.
 
Kände lite att jag gjorde för mycket innan jobbet så jag inte orkade göra något efter (egentligen var det ingen som ville hänga med mig).
 
Har också lite höstplanering på gång. Sofie ska få lite besök, hon och Emil ska åka till Falun. Typ bara det. Sen ska jag åka till Örebro med mina pinglor nästa helg också. Och det är kräftskiva på fredag med mina kollegor + Mikkis. Hon är alltid min plus one och det känns bra när inte killen kan hänga med. 
 

Träningen gör susen på sats

Idag insåg jag att det visst har försvunnit 5 cm runt kaggen och -3 kg sedan sist jag kollade för 2 veckor sedan. Det är nog ölen, jag visste väl att den är bra för mig! 

Min morgonstund har alltid lite guld i mun

Alltså det finns inte mycket andra stunder på dagen som är lika bra som morgonen. När min morgon inte blir som jag vill så förstörs oftast hela dagen och allting går lite sämre än vad den hade gjort om jag var nöjd med starten. Idag vaknade jag av mig själv kl 8, då slog jag på lite P3 dokumentär och somnade om i 1 timme. Vaknade runt 9 tiden och låg kvar i sängen och funderade lite över livet innan jag bestämde mig för att gå upp och laga frukost, som blev såhär sjukt mysig:
Ända sedan jag fick reda på att jag kom in på skolan har det legat ett slags pirr i magen, ungefär som när man var liten och det var dagen före julafton, födelsedagen eller typ skolstarten. Sådant har jag känt nu i 2 veckor och det blir bara värre och värre. Det kommer säkert sluta med att jag på uppropet kommer snubbla in i salen, prutta och sedan inse att jag är i sämsta klassen någonsin och att jag kommer vara en mobbad dalkulla i 3 år framöver. Men vad är livet utan lite motgångar? 
 
Slut på funderingar! Klockan 12 ska jag gå på spinning och ett corepass, sedan ska jag möta upp Mikkis och ha en liten utflykt så att Sofie hittar till skolan ordentligt på torsdag, väldigt viktigt. Sedan har jag bestämt att det är dags att införskaffa höst/vinterskor och en jacka, så det får bli dagens mål! 

Little notes

Några dagar har gått och chocken har lagt sig från beskedet om skolan. Jobbet är uppsagt och jag har blivit erbrjuden en helgtjänst på barnavdelningen istället, känns förjävla bra! 
Jag har jobbat massor sen senast
I fredags var jag ut med killen med det största & finaste hjärtat i världen och hans vän Samira, Emil & Matilde (dom har också fina hjärtan såklart)
Vi var till Kolingsborg där allas våran favorit Daniel stod för mixen, han är fantastiskt bra! 
Igår på jobbet hade jag, Sanna och Emil en mysig lunch på ett ställe som heter "hos frank", det var gott! 
Efter jobbet hade jag tacodejt med Matilde. Måste passa på att mysa med henne nu innan hon tar sitt pick&pack och drar ifrån mig till Växjö. 
 
Medans jag väntade på att Matilde slutade igår så gick jag och Emil till Kungsträdgården och köpte glass, satte oss i solen på en bänk och bara myste massor. Livet kändes genast lite enklare och friare på en gång kan jag tycka. 

Framtiden ser rätt planerad ut

För första gången på väldigt länge vet jag vad jag kommer syssla med de närmsta 3 åren för som ni säkert redan vet har jag lyckats komma in på en utbildning som jag inte trodde jag hade någon chans på. Så om 3 år tar Sofie ekonomiexamen med inriktning på företagsekonomi och juridik och snabbt efter det ska jag bli inköpschef och bossa runt alla som jobbar för mig. Hähä. 
Så igår fick jag lov att säga upp mig då det inte finns någon liten tjänst till mig på avdelningen, vilket suger för jag vill jobba kvar med mina hjärtan. Känns väldigt konstigt att jag inte kommer ha något heltidsjobb på länge, men sjukt spännande att plugga! :D 
 
Snart ska jag möta upp fina Mikkis, det var 1 1/2 vecka sedan vi sågs (!!!!!!!!!) och ta igen förlorade dagar i några timmar och ikväll inleder jag 4e träningspasset denna vecka, nu ska här bli förändring ska ni se. Har för övrigt varit uppe sedan klockan 7 och varit en riktig hemmatant och tvättat, städat, diskat osv. Bara så ni vet.

Vardag

Semestern är slut och vardagen är tillbaka till de gamla vanliga så det har inte hänt speciellt mycket förutom att jag varit på jöbbe. 
Igår däremot träffade jag upp Emil och Elias efter jobbet, vi åkte till underbara Skinnarviksberget med lite utsikt över Stockholm. Där satt vi tills det blev chilly så vi åkte då till Marie Laveau och dansade lite. När vi tröttnade på det åkte vi vidare till Café Opera där Daniel spelade på terassen hela natta och dansade med honom tills vi åkte hem.
Idag är jag ledig, så nu ska Sofie sola och bättre på denna bränna som lyckats försvinna under veckan. Jävla skit!
 

RSS 2.0