En födelsedag

Hade ungefär världens bästa födelsedag igår. Mamma, mormor, Johanna, Sara & Ella var här över dagen så vi tog oss ut till Skansen för att kolla på alla fina djur, äta lunch och fika en heldag.
Detta var ungefär den stekigaste sälen någonsin
Och detta var ungefär den sötaste lilla bebisen! 
På kvällen bjöd jag mina finaste vänner på tårtkalas och förfest här i Skärmabrink. Var en otroligt dålig fotograf igår så detta är den endaste bilden som finns, kanske bara betyder att jag hade lite för roligt för att ta kort. Dessa pinglor är några av de bästa, sedan kom det en drös till lite senare, löv them. Kvällen var sjukt kul fram tills klockan 3 kanske då vakterna bestämde sig för att Sofie hade haft sitt roliga för kvällen och bad henne gå ut, "okej" tänkte jag och satte mig utanför och surade med en körv i handen. Förmodligen den godaste korven jag ätit dock, måste nog gå tillbaka dit och kolla vad det var för något magiskt i den.
 
Hur som haver, jag hade en fantastisk födelsedag, önskar jag kunde fylla år jämt. Nu ska jag åka hem till Emil och kolla på en film, det blir mysigt! 
Puss finisar
 
 
 

Öland, Borgholm

Ja som många av er vet tog jag mig på en kortsemester ner till Öland för att mysa med Malin och Sulan i några dagar. Vi drack vin, öl, solade och åt gott precis det man ska göra på sin semester ungefär. Kom sedan tillbaka till storstaden igen i Söndags och igår myste jag vid poolen på dagen sedan mötte jag upp Emelie för ett fint glas på kulturhustaket, åkte hem, och sedan mötte jag upp Mikkis och Emelie igen på Snaps för ännu ett fint glas.
 
Har ju glömt berätta att jag och mikkis hade vårat livs första bråk i Dublin. Efter en stund tröttnade vi på att bråka så vi highfiveade och skrattade åt det. Tror att våran vänskap har nått en ny nivå.
 
Ikväll blire också drag för vi ska se Urban Cone på Grönan tillsammans med Mikkis söster och hennes bf.
 
På fredag kommer min älskade mamma, mormor, Johanna och Ella och firar världens bästa tjejs födelsedag (mig). Då ska vi ha picknick och gå på skansen
 
Mycket information men så får det vara

Dublin

Jag och Mikkis har nu varit på våran efterlängtade kortisresa till Dublin för att kolla på några av våra favorit pojkar och de var fantastiska. Vi bodde på ett mysigt ställe som hette Isaacs Hostel där vi delade rum med ca 14 andra, men det gick förvånandsvärt bra. Alla ramlade in relativt olika tider varje natt och vissa idioter vaknade inte av sina alarm men annars så var det bra. Första dagen var det festival och som sagt, det var magiskt att se alla och stämningen kunde inte ha varit bättre med sol och öl. Vi var rätt slitna efter alla spelningarna så när allt var slut drog vi hem och sov. Dagen efter vandrade vi runt i Dublin, shoppade visst lite, åt lite gottis och bara myste. På kvällen tänkte jag att jag skulle prova på lite irländsk mat vilket jag inte skulle ha gjort. Jag beställde någon äcklig lammstuvning som tydligen skulle vara "really good" enligt våran servitör, och han ljög ju för mig. Så jag fick sitta och slurpra i mig den där skiten och kolla på medans mikkis njöt av sina kycklingvingar... Tur för honom att ölen han rekomenderade var god.
Efter middagen gick vi tillbaka till vårat hostel och drack öl, pratade skit, spelade kort tills 2 tyskar satte sig bredvid oss och förklarade att de skulle bygga en hund av ölburkarna. Han var kittad med silvertejp och skröt om en giraff han hade byggt förut på samma sätt. Det ena ledde till det andra, plötsligt var det ca 100 tyska karlar och vi 2 som gick in till staden för lite barrundor. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde denna kväll/natt så igår mådde jag som jag hade förtjänat efter två sjukt bra dagar i Dublin. 
 
Idag har jag solat vid mitt egna lilla Bahamas här i Blåsut och imorgon hoppar jag på bussen och åker till Öland för att hälsa på min fina vän Malin som jag bodde tillsammans med i Oslo. 

Semästeeeeeer

Kunde inte ha börjat min semester bättre, eller jo. Hade jag kommit in på skolan så hade det varit optimalt, men man kan inte få allt hälle. Slutade 17, åkte hem för en snabbdusch sen gick jag över till kära Björn från jobbet och tog några fina glas cava på hans balkong innan vi åkte in och mötte våra andra vänner på Mälarpaviljongen (en bar som ligger på en brygga vid vattnet). Det är såååå fint där och jag är lite kär i min nya lilla familj jag har lyckats fått här. Planerade också in en spontanresa till Nice med en tjej från jobbet och hennes broder på onsdag, det blir spännande. Nu är det fan dags för mig att packa, för imorgon åker vi faktiskt äntligen till Dublin och dansar tillsammans med Marcus Mumford och gänget.
 
Mvh en väldigt solbränd Sofie

Jag som bara vill sova

Lite filosofiering från min sida. Jag undrar varför jag inte kan sova? Sova är det bästa jag vet, jag skulle hoppa över 100 saker varje dag bara för att få sova. Idag struntade jag i Café Opera för att sova men tror ni att jag somnar? NEJ! Istället ligger jag och funderar på om det är okej att åka ensam på en charter resa eller om jag kommer tråka ut mig själv redan på flyget ner? Om det kommer bli bra väder på min semester? Om dagen kommer vara aslång imorgon? Om jag är sugen på godis eller bara vill äta för att jag inte har något annat att göra? Om jag kommer missa flyget på söndag? Varför ser jag förjävlig ut på mitt pass som jag ska ha nu i 5 år????? 
Jag vill verkligen bara somna så jag kan vara pigg imorgon eftersom jag börjar 8. 
J a g   v i l l  b a r a  s o v a a a a a a a a a

Den känslan.

Känslan när man lägger sig i sängen och har hunnit med jobb, träning och städning denna dagen. Den känslan.
 
Känslan när man tänker på resten av veckan och inser att man endast har 2 dagars jobb kvar innan man inleder semestern på fredag. Den känslan.
 
Känslan när det pirrar lite i kroppen och jag förstår att på söndag står jag i en park i Dublin med min bästa vän och sjunger tillsammans med Marcus Mumford och hans söner. DEN känslan.

Allsång på Skansen

Hade en väldigt mysig eftermiddag igår för jag och min kollega Paulina åkte till Skansen och hade picknick. 
Det var oförskämt fint väder.
En bra känsla är när man känner att man skulle vara väldigt avundsjuk på sig själv om man inte var sig själv just den stunden. Kände lite så igår.
Efter några timmar anslöt Hanna till våran fina lilla grupp.
Dom släppte ut massvis med fina färgade ballonger under allsången, det blev man glad över.
Och såklart det viktigaste på hela kvällen, Håkan Hellström. Jag kommer nog aldrig tröttna på honom och han är lika jävla bra varje gång jag ser honom. Tänk om man kunde få gifta sig med honom.
 
Så min början på veckan var som sagt sjukt bra, nu är det bara att hålla ut de 3 sista arbetspassen innan semestern och sen kommer slutet på veckan bli såååååååååååå sjukt bra det också för den kommer avslutas av Mumford and Sons. Är som sagt lite avundsjuk på mig själv för tillfället
 
 
 
 
 

Skinnarviksberget

Hade en oförskämt bra start på även denna vecka, slutade jobbet 19 och mötte upp mina vänner för en eftermiddag/kväll på Skinnarviksberget med utsikt över Stockholm
Där satt vi, drack öl och pratade om allt och ingenting i några timmar. Sedan åkte vi hem till mig när kylan kom smygandes och gjorde samma sak där. Efter en stund ringde Emil så jag och Alexander (poseraren på bilden ovan) och mötte upp honom och Elias vid Kungsträdgården. Det blev i vanlig ordning en sen kväll för mig, rullade nog in vid 4 tiden och upp i tid imorse för att fånga denna otroligt vackra lediga dag och sola lite. Nu ska jag iväg och möta upp Paulina och Daniel sedan ska vi till Skansen och kolla på min älskade Håkan Hellström och på lite djur med våran picknick. Känns som att kvällen kommer bli en av dom bättre.
 
 

Gröna Lund

Idag när jag slutade jobbet så sprang jag till Sergelstorg och mötte upp kära Daniel för en liten tripp till Gröna Lund. Där väntade Emil och Elias på oss så vi käkade lite grillbuffé, drack lite öl och myste innan..:
Elias favorit KeSha kom och sjöng och dansade för oss
Den ena fina killen var lite nöjdare än den andra
Efter dansen och sången tog vi oss en öl till innan vi åkte en karusell, vilda musen är kuuuuul. Sen tog jag och Daniel oss en promenad tillbaka till centralen och nu ligger jag här hemma i min säng och känner ångesten krypa fram då jag tänker på mitt 11 timmars mördarpass imorgon på jobbet. Men efter det blir det en carpe kväll med Alexander och Mikkis på Skinnarviksberget, en liten reunion skulle man kunna kalla det för det var ca 100 år sedan vi hände med honom. Det blir mysigt.
 

Brännboll

Jag och denna fina tjejen (Matilde) har stått för planeringen av en kväll med brännboll med våra fina kollegor som ägde rum igår. Det var sååååå kul, nästa gång blire kubb! 
Enligt väderprognoserna skulle det regna men gud var med oss
Här är en del av gruppen, puss!! 
Fina ballonger!
 
Måste ju tillägga att jag var asbra på att skjuta iväg bollen så jag gjorde massor med frivarv och mitt lag vann första matchen utan problem. Sen var vi allt lite trötta så vi förlorade andra, men vi var glada ändå. Nu ska jag göra mig klar för att få ett nytt pass så jag kommer bort från detta landet i några dagar.
 
 

Feber, tapas och mys

Igår hade jag lite lite lite feber under hela dagen efter mitt träningspass så jag låg i soffan nästan hela dagen. Tills det att Daniel hörde av sig och frågade om jag skulle med ut och äta lite gott med Emil, han och Matilde, jag sade ja eftersom att jag inte ätit på hela dagen och inte orkade laga mat. Där satt jag på mamas and tapas och svettades mellan rätterna, efter maten gick vi till Orangeriet nere vid vattnet och tog oss en varsin öl innan vi åkte hem. Jag sov bort febern under natten antar jag, för jag vaknade utan den och gick därför till jobbet och hängde lite. 
 
Och nu jävlar har jag strechat hela eftermiddagen, för snart ska vi spela brännboll jag och några kollegor och mitt lag ska vinna! 

Bra dagar

Dags för lite skryt och ointressant info för er antar jag, men det känns bra att skryta.
  • Jag har precis kommit hem från ett corepass och lite crosstraining så nu är kanske fredagens alkohol borta från kroppen, bara att jobba på lördagens och måndagens intag nu. 
  • Om 8 arbetspass går Sofie på semester i 2 veckor
  • Om 11 dagar åker jag och Mikkis till Dublin
  • Det blir eventuellt en utomlandsresa om 13 dagar med Sanna, måste få några garanterade soldagar denna sommar känner jag
  • Blir det ingen resa åker jag och pussar på mina hjärtan i Göteborg och i Falun några dagar
  • Om 23 dagar fyller jag 23 hähähä
 

Måndasfest

Igår när jag slutade satt det två mysiga hemma hos mig och väntade med ett varsitt glas sangria och ett glatt humör. Marcus var nämligen på kortisbesök i staden och ville ha sig en kväll med dans, då kan jag känna att det är mig och Mikkis man kan lita på. Vi satt här hemma ett tag, världens sötaste kollega/granne kom också förbi, sedan drog vi till Debaser som givetvist stängde när vi kom så vi fick styra om oss mot F12. Där dansade vi natten lång och hade sedan pyjamasparty i Stora mossen tillsammans.
Lisen är på besök också så idag började vi med en myspicknick i Vitabergsparken tillsammans, sen tänkte jag att jag skulle hem och ta mig en nap, men det fick jag inte för då ringde Sanna och tvingade mig tillbaka till stan. Vi har kollat på film, ätit korvstroganoff a la Andreas (underbart gott), sovit lite och kollat på Allsång på Skansen. En väldigt bra start på veckan måste jag säga. Puss
 

RSS 2.0