en torsdag på retro

älskade mikkis är tillbaka i stockholm, det firade vi med öl och massa skitsnack efter jobbet på retro, tänk vad man har saknat henne va. efter en stund anslöt sig alexander, christian henrik och glenn till vårat mys och det var trevligt. 
 
när jag kom hem hittade jag en present på sängen, det var var en almanacka med lätt avklädda brandmänn som stod och poserade framför kända bygnader i new york som ska pryda mitt kök. och juste, får nyckeln till lägenheten idag, kuuuuul! 

shake shake shake

nu var det ett tag sedan jag skrev här, det beror mest på att det inte har hänt speciellt mycket i min vardag. jag har bara jobbat och träffat lite kompisar. i fredags slutade jag jobbet 13:30, åkte hem och vilade lite sen mötte jag upp henke och alexander. vi åkte hem till alle för att spela pingis, henrik nr 2 kom dit, men det var upptaget så vi fick mysa bara vi istället. kanske lika bra, pojkarna hade nog bara blivit ledsna av att förlora mot en brud. 
på torsdag kommer mikkis äntligen hem igen, och om 1 vecka kommer jag ha sovit första natten i lägenheten. myyyyyys! 
 
saker jag borde göra:
- packa
- träna (!!!!!!)
- städa
 
saker jag gör istället:
- kollar på film
- äter
- stökar till
 

gröna lund

igår hade vi det super mysigt, de åt grillbuffé, vi drack öl, åkte karuseller och kollade på 2 tjusiga pojkar som sjöng för oss. vi som klarade av höjden fick åka den nya karusellen eclipse, sjukt hög och häftig! 
när jag kom hem bokades det tågbiljetter till en weekend i göteborg och älskade håkan tillsammans med mathias, det blir mys! 
 
har varit ledig även idag så har haft en skön dag med en springtur, läsning och solning på balkongen. kommer sakna att ha balkong när jag flyttar sen, det kommer vara trökigt. ska försöka ragga ihop något litet gäng idag och se the sounds på grönan, 1 för att dom faktiskt är bra och 2 för att maja som sjunger är såååå snygg och cool.

ansiktet

vaknade återigen till sol idag, hade inte dragit ner rullgardinen så jag skulle vakna av mig själv i tid tänkte jag, men det gjorde jag ju inte. vaknade ca 11, utvilad och redo för en springtur. idag gick det fruktansvärt bra, ville nästan inte springa hem men sen kom jag på att solen kommer till balkongen 12:20 och då ska jag hinna äta frukost innan hihi. satte mig på balkongen och hade några carpe timmar med harry potter och gänget, sen såklart, en powernap. 
men nu är jag redo för att möta upp emil och åka vidare till gröna lund för att sitta i solen, dricka öl och lyssna på ansiktet som börjar spela klockan 20. ska bara ner och leta efter en jacka åt gustav eftersom att jag har så bra koll ;) hehhe.
 
eftersom att jag ska se på ansiktet tänkte jag att ni kunde få se på mitt ansikte här
puss påer! 

biomys

hej på er, alla mina i genomsnitt 8 läsare. kom precis hem från några timmar i biomörker och massa mys med kollegor. vi bestämde oss för att gå på bio idag efter jobbet, jag mathilde och daniel gick och åt asiatisk buffé medans vi väntade på att emil skulle sluta och bion skulle börja. kollade på en som heter side effects, en thiller med jude law (<3<3<3<3<3<3) som emil ville se, den var faktiskt väldigt bra och lite mystisk. nu har jag två lediga dagar framför mig, så emil och jag ska på gröna lund imorgon kväll och se ansiktet, och på fredag blir det the sounds. hoppla för våren, igen :D 
 
jag vet inte men jag skulle faktiskt vilja se måns zelmerlöws musikvideo som jag och elvira var med i för några månader sedan. dom sa att den skulle släppas efter ca 4 veckor men den var väl förjävla dålig antar jag?

carpe måndag

vaknade till sol, älskar det! tog på mig träningskläderna och gick ut på en springtur runt äppelviken bland massa fina träd, blommor och söta fåglar. lagade sedan i ordning frukost, satte mig på balkongen och solade tillsammans med harry potter och fången från azkaban. jag älskar att läsa om dom där böckerna, kommer nog aldrig tröttna. nu ska jag snart träffa mina hyresvärder så dom vet vem jag är, sen ska jag leta efter ett diskställ till köket och något att lägga bestick i, det finns nämligen inte en enda låda i köket... och ikväll blir det några timmars jobb till stägning. carpe! 

sunny friday. sunny saturday

fredagen bjöd på jobb till 18, fick hundratusen extratider till sommaren så nu har jag nästan en heltidstjänst typ och det äger. efter jobbet mötte jag upp sanna vid östermalmstorg där vi letade upp ett systembolag, gick förbi min stora crush (anton ewald<3<3<3<3) och sedan satte vi oss i humlegården och pratade på tills kylan och kvällen kröp sig på. det var länge sedan vi hade en sådan kväll jag och sanna, bara sitta och prata prata prata om allt mellan himel och jord, tänk att den där tjejen är för bra. efter att solen hade gått ner åkte vi hem till mig och myste lite innan vi slog på en harry film i vanlig ordning hihi
 igår var det lördag, en lördag då jag faktiskt var ledig och kvar i stockholm. jag försökte sola lite på balkongen, men det blåste och var lite kallt så det fick bli en förmiddag i sängen tillsammans med harry potter och sista striden mot voldemooooort. klockan 4 kom systeryster hit och hälsade på lite, vi åkte till en väns restaurant och väntade tills han slutade, tog en eftermiddagsöl och catchade up lite med varandra. efter en stund gick vi till humlegården och sa hej till de andra pojkarna som satt där och myste in helgen :) hur mycket jag älskar stockholm och att värmen har kommit hit kan jag inte beskriva, men det är massor och jag är glad att jag ska vara kvar här ett tag till. 
denna reklamen är en bra reklam för varmare klimat, det bara blir så. förlåt mormor och morfar för att det blir så mycket ölprat här, men jag dricker det inte varje dag. puss! 

det är så jag säger det.

hej kära familj, släkt, vänner och fans. 
jobbet går bra, träningen kunde ha gått bättre men jag springer på ändå, jobbet går fantastiskt och våren är i staden. finns inte mycket mer att klaga på än att jag saknar min sambo, eller före detta sambo kanske man ska säga nu eftersom att jag kommer vara borta när hon kommer hem... :'( (hoppas du har det bra i de förenta staterna mikkis!)
 
imorgon ska jag ut och springa innan jobbet, hejja på mig! 
 
 

saker jag önskar jag hade kommit på före alla andra:

 
 
don't say i don't have goles! 

kvalborg, valborg och finalborg.

i uppsala är valborg uppdelad i 3 dagar fulla med firande, blev dock bara 2 för mig och mina vänner men det räckte gott och väl för oss tror jag.
 
i måndags grillade vi tillsammans med ebbas och gustavs klasskompisar hemma hos ebbisen och gick sedan vidare till en nation där vi dansade, skrattade och bara myste. tog en liten sovmorgon från champangefrukosten på tisdagen då vi var liiiiite trötta. men vi ordnade oss en picknick som vi tog med till parken där vi satt första delen av dagen tillsammans i blåsten. på kvällen styrde gustavs klasskompis korridorsparty där vi stannade till en stund och sedan vidare till nästa bravader. valborg har varit fina dagar med några av de finaste pärlorna jag känner, och om några veckor kommer dom hit och hälsar på. puss till dom!
det har blivit en hel del cyklande och sittandes på pakethållare så nu är rumpenstumpen mör, dags att ta igen några dagars sömn innan jobbet imorgon.

RSS 2.0