Glamour

Okej, jag är tillbaka. Kan inte hålla mig borta från att uppdatera er om mitt fantastiska liv.
 
Just nu lever jag dock inte så glamouröst, inte mer än vanligt i alla fall. Jag har fått gått ifrån att shoppa saker till att drömma om dem, stressen över skolan får mig att ligga sömnlös VARJE natt, glömmer bort att äta och det känns som att de enda jag träffar är mina skolböcker, studentlivet tär på mig. Tänk om man bara kunde bli rik, köpa ett företag och anställa sig själv som inköpschef och sen bara lära sig processen. Föreläsarna säger ju alltid "learning by doing", så det känns som en bra plan. 
 
MEN. Igår hade jag en fin dag tillsammans med Elin efter skolan, vi jagade en kappa till mig som jag bara äääälskar och på kvällen bjöd jag in till pyjamasparty deluxe då det bjöds på vin, sangria och grease. Tänk vad fantastiskt det skulle ha varit att leva och vara ungdom på den tiden, då hade jag inte klagat på mycket.
Och imorse åkte vi till Maria torget för frukost och nu är jag tillbaka här hemma igen. Med mina skolböcker. Tur för mig att jag ska få åka till Dalarna ikväll och andas lite och gissa vilka som följer med mig??????! :D :D :D :D Mina skolböcker.

Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Detta album kan vara ett av de bästa jag hört i mitt 23åriga liv, hon förvånar och överraskar mig med varenda jävla låt denna vecka. Fantastiska kvinna.
Och idag meddelade hon att hon ska på turne i början av nästa år, hur bra start på 2014?

RSS 2.0