Jag lever

Jag vet inte om någon saknat mig eller så, men nu är jag tillbaka med lite info om livet och allt sånt dära. Första tentan är gjord, det gick ju lite sådär men ett godkänt ska vi nog kunna skrapa fram. Efter tentan blev det såklart firning med klassa, första festen för min del tillsammans med dessa människor som jag tydligen ska spendera 3 år med. Vi skrattade, skålade, pratade om livet och allt därtill på Hellströms som bjöd på klassisk 90tals kväll och billig öl, vem fan klagar då?
 
Igår var jag dock inte lika glamourös men jag gjorde det bästa jag kunde, skakade av mig bakfyllan och tog mig in på shoppingrunda och kom hem rätt nöjd. I dag i skolan var det några som undvek ögonkontakt med vissa så det var väl som det skulle för dem antar jag, och ja inte fan fick vi ledigt längre än 1 dag nej för nu har vi hoppat på bokföring och sådant och anmälningen till nästa tenta startar om 1 vecka. Vad i hela friden har jag gett mig in på?
 
 

ONSDAG.

Måste börja med att tacka älskade Oskar Linnros för ett fantastiskt avslut på den finaste sommare någonsin. Jag, DJ Majk, hennes syster och kompis Linnea tog oss till Grönan såklart, där dansade vi, åkte Insane (som alltid) och drack öl, så kvällen var lite som den skulle helt enkelt. Sedan leverarede Oskar fantastiskt bra, ett litet lyckorus gick igenom hela kroppen och plötsligt kände tant Sofie ingen oro för skolan alls. 
 
Om exakt en vecka sitter jag och kissar på mig i en sal på Södertörn, det är då dags för första tentan. Holy moly! Att jobba deltid och plugga heltid har inte varit riktigt okej, men jag har i alla fall försökt ta hand om mig:
Trotts ansiktsbehandling har jag lyckats blivit sjuk två gånger med feber på två veckor. Från och med nu, blir det endast jobb varannan helg som planerat, inte ett jävla pass extra ska det bli! 
 
Manana åker jag och finaste vännen Emil till älskade Dalarna för lite genuint mys. Där ska vi gå ner i gruvan, promenera runt Hosjön, dricka öl och bara vara.
 
Hejdå
 

RSS 2.0