snart är det lördag

här sitter jag, sisådär tre dagar innan avfärd mot indien och tänker på när jag ska börja packa. jag kommer nog sitta där på arlanda och komma på att passet ligger hemma i en låda eller att skorna jag köpt står under trappan. ska nog göra ett ryck ikväll så att jag hinner med allt jag planerat på fredag. då ska jag gå till jobbet med fika, åka till mormor och låna stödstrumpor, gå på systemet sen ska jag till mikkis och vidare till pitchers eller etage. vet nämligen med mig att jag inte kommer kunna somna på fredag, så då kan jag lika gärna ta mig en barrunda hehe.

dags att baka kolakakor!

five days to go

jag är så sjukt nervös. jag vet med mig att jag kommer längta hem, jag vet också att jag absolut kommer glömma någonting. typ det viktigaste. jag kommer alltid på: "juste, de där måste jag ta med mig!" och sen glömmer jag bort det direkt efter. varje gång.
detta kommer bli en intressant resa.

nu ska jag åka till jobbet. borde nästan flytta dit med tanke på att jag har varit där 40 timmar dom senaste tre dagarna.

onsdagslashtorsdag

har varit på kupolen med isabel och pontus idag och shoppat en sen julklapp, massa nytt till isabel och ett par sjukt sköna och coola byxor till mig och min fina resa, funderar dock på att inviga dom imorgon på mysigt fika med mysiga kompisar. hihi.
isabel är en fin tjej som jag kommer sakna när jag är i asien. och pontus är en fin kille som också kommer bli saknad. shame att ni inte följer med. puss


teenage crime

efter att både ebba och lovisa blev bokade på jobb idag så sitter jag nu helt ensam i deras lägenhet i stan. det suger att vara själv här, det är så stort. kunde inte somna om när lovisa gick upp (klockan sju!!) så nu sitter jag här och kollar på nyhetsmorgon och väntar på att få ringa och väcka pontus. hähä.
att gå ifrån min kära iphone till pontus gamla sony ericson suger också. min är nu inne på lagning och jag får dras med en mobil som man inte kan göra någonting roligt med alls. har setat och lyssnat på alla ringsignaler och smsljud och försökt göra den lite cool. den är dock bättre än ingenting.


fjärde januari

hade en dröm om en person från det gågna året, väldigt oväntat, så imorse när jag vaknade trodde jag nästan att jag skulle vara i vardagsrummet på nedrenedre. det var tider det. nu är det ett år sen jag kom tillbaka från sälen och nu är det inte lång tid kvar innan vi åker. dags att hämta ut mitt visum och handla dom absolut sista grejerna som ska med i ryggsäcken, sen är jag fit for fight asien!


RSS 2.0