vote for sofie

hej alla fina flikkur (antar att det bara är mina brudar som läser haha). har inte riktigt någonting mer att säga än att det äger på jobbet, och det kommer äga ännu mer i helgen för vi har kampanj, 20% på valfria jeans, två stycken jag jobbar med ska spela lite schiver och massa annat kul! och så vill jag gärna att alla ni därute håller tummarna för att jag får jobba kvar och bidra med den enda friska dalmålen som finns på avdelningen, sen är jag den enda med lockigt hår där också. 
sååattttte
 

igår drack jag som ni vet vin, lite för mycket tror jag. det slutade med att vi blev nekade på 6 olika ställen igår, dom tyckte tydligen att vi var liiite för friska i huvudet för att få ha lite kul. så efter en massa jävla köande slutade det med en varsin cheeseburgare och ett glas vatten på mc donalds, vi skulle nog ha börjat med det? 
när jag vaknade imorse hittade jag sjukt mycket smulor i sängen, vilket jag hatar mer än mycket annat, mina byxor hade jag tagit av mig precis innanför dörren, datorn hade gått igenom ett x antal avsnitt av vänner och snuset var fortfarande i munnen. det var nog inte mitt mest attraktiva uppvaknande men det går väl an ibland... 
 
och såklart så missade jag halva asfina dagen då jag gick upp ur sängen kl 14, drog upp rullgardinerna och såg en strålande sol och blå himmel. och nej, man kan inte gå och lägga sig igen efter det så jag tog faktiskt en långpromenad runt här i en timme, mys! inte nog med det så jag jag hunnit med 3 filmer med paul rudd, älskar honom! 
godnatt loosers! 

20130223

hej alla fans! eftersom att alla jag känner (typ) är i alla städer förutom stockholm och jag inte får jobba så har jag haft en fånga dagen dag:
vaknade från min skönhetssömn lite senare än väntat, 10:00, men ibland är det okej med sovmorgon
insåg att jag inte hade någon frukost så tog mig en rask promenad till coop nära, som ligger väldigt väldigt nära
strax efter vin, mjölk och kaffe så är apelsinjucie min favoritdryck och det unnade jag mig på coop
dagens frukost: scrambled eggs, körv, te och såklart juice <3
gave myself a facial 
bestämde mig för att ta en tur till stan. gick av tbanan, upp på drottninggatan och funderade på hur jag skulle lägga upp mitt stadsbesök. vände på klacken och gick till systemet istället, min ända vän, och kom hem med 2(!!!!!) flaskor vin, ett rött och ett vitt. 
lunch: hemmagjord pyttipanna med den sista kryddkörven, champisar och potäter. kan kalla den kryddchampotat
efter lunchen såg jag en film, "i love you, man" (sorry att jag inte tog någon bild på det..). anyway, tog mig en dusch och mitt andra glas vin och tänkte tanken att det var lite tidigt, men det försvann rätt fort för det var så gott
åt middag i mitt knä: kyckling, bulgur, morötter och tzatzikizz
insåg ganska snabbt att jag känner mig själv för väl för att sitta hemma en hel lördagskväll. ambassadeur? ja! 

nudie

igår kväll efter jobbet åkte jag och några från jobbet till nudies butik vid skanstull, vi drack öl, åt pizza, gick igenom de olika modellerna och lite utav det som kommer komma in nu i vår. älskar bara jobbet mer och mer, alla är typ lika sköna som jag. 
 
gick upp tidigt idag (8.30 hehe) för att sedan möta upp malin från härnösand som vi träffade på asienresan och som också bodde i oslo samtidigt som mig. har saknat henne massor, vi åt lunch på john cris i zity och träffade upp några av hennes gamla kompisar. massa mys! 
 
är helt jävla ensam i helgen så om någon känner för att komma hit och överraska mig så skulle det uppskattas / enzam_tjej_90_gullig
 
 

uppsala

hej bloggen! 
 
igår åkte jag till uppsala för att spendera lite kvalitetstid med min bästa ebba. vi åt tacos, tog några öl, pratade och myste massor, det är en fin tjej den dära. och jag älskar när folk vill rensa sina garderober när jag är närvarande, fick med mig lite fint hem till brommisch.
 
igår satt vi och pratade om hur mycket vi hatar folk som sitter och äter antingen äpple eller banan på offentliga platser, äpple för att det låter förjävlia slaskigt och banan för dess lukt. idag hamnade jag tillsammans med två personer på tunnelbanan påväg från tåget, en bredvid mig med ett slaffsande äppeltuggande och en mitt emot mig med en banan. ville dö. 
nu ska jag göra mig klar för jobbet och sälja jeans i 3 timmar, hejja! 
 

passenger

igår var verkligen en bra måndag, jag och fröken grudd var på debaser vid slussen för att lyssna på passengers ljuva stämma. han var hur mysig och rolig som helst, rekomenderar starkt alla att gå på någon spelning med honom! hans röst lät lika underbart live som man hade trott, plus att jag hann bli rätt kär i honom. puss till han! 
 
idag ska jag åka till uppsala och hälsa på min käraste ebba och mysa. känner att början på veckan inte kunde ha varit bättre, carpe! 
 
 
 

i know two girls with a golden touch

fredag:
21:10 - slutade jobbet
21:30 - hemmamysvinkvällen börjar hos sanna med roomie
22:15 - inser att vinet åker ner lite för sakta, snabbar därefter på att tömma glaset så man somnar gott 
23:30 - hmm, ska vi inte gå på krogen?
00:15 - JO!
00:30 - rullar iväg mot oxid på stureplan, sänker några öl och dansar benen av oss alla
??:?? - kommer hem till sanna, lägger mig i sängen och känner den där härliga vattniga känslan i munnen, magen vänder upp och ned på sig och upp kommer en fin vinröd sörja. mumms.
 
lördag:
08:45 - vaknar av en gosigsanna som är alldeles för pigg för mitt huvud. blir serverad våfflor med sylt och grädde (CARPE!)
09:40 - inser att jag faktiskt ska jobba 8 jävla timmar och börjar om 20 min. fml
 
kom i alla fall hem till en fin, nystädad och faktiskt varm lägenhet, älskart! 
 
 

 

who needs love

den här veckan har jag jagat semlor med vaniljkräm i, eftersom att jag älskar semlor men råkar hata mandelmassa. och jag vet inte, men jag har fan inte hittat en endaste en i denna stad. jävla skit. på semeldagen fick jag nöja mig med en jävla kanelbulle som förövrigt var skitgod men det hjälpte mig inte, det var ju ingen semla. well well, spenderade fettisdagen med emelie från jobbet och vi kollade på någon film, definetly maybe, som jag absolut inte rekomenderar till någon av mina älskade läsare. 
 
idag, alla hjärtansdag har jag myst med mikkan. vi köpte godis och laddade ner remember me. jävligt bra rulle, den rekomenderar jag till alla!
jag tror förövrigt att denna dagen bara är till för att alla singlar ute i världens ska få en påminnelse om hur ensamma dom egentligen är. det är minsann ingen som har skickat blommbud till mig på jobbet idag, ingen som har bokat bord till mig och HEN för att äta en mysig romantisk middag och ingen som har gett mig något litet (ganska äckligt visserligen) gelehjärta. nej, det får singlarna fixa till sig själva. äta middag ensam, köpa godiset och trycka i det själv osv osv. men jag fick en cigg av sambon, det var guldklimpen denna dag, puss! 
men vem behöver en bf? inte jag, jag tar så gott hand om mig själv, plus att jag har fixat badoo nu så snart gifter jag mig nog. 
 

podcast?!

eftersom att jag faktiskt på riktigt älskar mitt jobb, så tycker jag att det är väldigt tråkigt att vara ledig, men idag kommer det bli mysigt. jag och sambon gick upp i tid för att tvätta, en guldstjärna till oss, jag gick efter det på en promenad som blev mycket kortare än väntat då jag fick skavsår och ett hav i skorna (det är väääldigt slaskigs i huvudstaden nu för tiden) och sen ska jag laga någon god lunch, eller frukost först kanske? brunch, brunch är bäst! sen kommer en kollega som jag jobbade med på barnavdelningen hit och myser med mig en stund :)) 
 
jag och mikkis funderar på att spela in en podcast, fatta vad kul? vi sitter bara och snackar skit i en timme, har lite ämnen som vi vill ta upp och sen bara kör vi??! skulle vara sjukt kul! alla fans är självklart välkomna att lägga in förslag på ämnen ni vill att vi ska prata om

carpe måndag

om cirka en månad så kommer alla mina fans kunna kolla in en musikvideo som jag spelade in med måns zelmerlöw denna vacka förmiddag, det är bara att hålla utkik på youtube. vi dansade, skrattade och festade loss till hans nya låt. carpe.
och eftersom att en kändis i huvudstaden aldrig får vila, ringde producenten från "pengarna på bordet" och frågade om inte jag kunde komma och ställa upp som publik under en inspelning, jag tvekade lite eftersom att det inte riktigt är min grej att stå i bakgrunden men efter att han lockade mig med säsongsbiljett till gröna fucking lund och biobiljetter så kunde jag inte säga nej, för fun (alltså bandet med en . i slutet) kommer faktiskt dit i maj. och dom brukar ju alltid boka in shirley clamp också, det kommer bli en bra sommar. carpe <3
 
sambolivet fungerar väldigt bra, jobbet går underbart och när jag inte kollar på vänner eller greys så försöker jag fånga dagen så gott jag kan. älskar stockholm helt plötsligt. 

RSS 2.0