Min helg var förmodligen lite bättre än din

Sofie har haft en fruktansvärt bra helg även om det har inneburit baksmällor både lördag och söndag på jobbet. I fredags träffade jag Sanna och Sofie, vi satt i Humlegården och drack öl, pratade massa och skrattade. När det blev fett kallt åkte vi till Andreas för lite värme och dans innan vi skuttade vidare till Café Opera och dansade ännu lite mer. Rundade av kvällen när älskade Sanna lyckades bli utslängd och fortsatte tillbaka till Andreas för lite efterfest som inte blev så lyckad då Sanna somnade rätt fort och jag insåg att det var dags att åka hem eftersom att jobbet kallade ca 4 timmar efter. 
Och igår vart det en riktig kodakmomentskväll på Skinnarviksberget. Det betyder att det var magiskt fin utsikt och bra människor och mysigt rus i kroppen. Vi drog dit efter jobbet (jag och några kollegor) där de redan satt ett helt stort gäng och väntade på oss. Återigen blev det massa prat och kanske för mycket skratt som gav mig lite mer magmuskler, det är ju bra för sånna har jag inte så många. Även denna kväll hamnade jag såklart på krogen där jag och Daniel dansade hela natten, bland annat tillsammans med Alcazar (lol) som stod för en del av musiken på Kolingsborg. Sen åkte vi hem, myste med en katt och mat innan det var dags att sova och sedan vakna lite mer uttorkad än vanligt och traska till jobbet igen. 
Och nu ni, nu ligger jag äntligen här i min säng igen, snart dags att sova för imorgon ska jag upp och träna innan jobbet och få bort all skit som helgen har bidragit med till/på/i min kropp.

Här sitter jag och funderar

Jag höll mitt löfte till mig själv, gick upp 06:50 för att springa till sats och köra ett corepass och det gick oväntat bra. Var inte riktigt utpumpad efter så jag körde 20 minuter crosstraining efter och lät svetten rinna av mig innan jag gick hem. Bra start på en förhoppningsvis bra fredag och nu är klockan inte ens 11, jag har hunnit städa, diska, fixa naglarna, duschat och ätit grötis och allt detta har jag gjort med Håkan Hellström i högtalarna.
Har även skaffat mig lite vuxenpoäng idag då jag fixat ett icakort, bra Sofie! Frågan är bara vad jag ska göra resten av dagen......? Ingen sol visar sig och alla jag känner jobbar.
 
Ikväll ska jag i alla fall träffa en gammal kompis från Falun, var nog ca 3-4 år sedan jag såg henne sist, det ska bli kul att ta igen lite. Det är också jobbigt att jag är så poppis att jag blivit bjuden till 3 förmodligen fruktansvärt roliga fester imorgon kväll och mitt största problem just nu är att välja i alla fall 1 av dem, vilket otroligt jobbigt liv jag har känner jag...
 

Chill

Igår efter stängningen åkte jag och Paulina till medis för att möta upp Matilde och Hanna på ett ställe som heter Chill för en kväll med lite öl och struntprat. Vi skrattade massor och bara hade det bra. Är lite trött idag trotts att det inte blev alltför sent, men man måste väl jobba ändå antar jag...
Ikväll är min plan att jaga upp Emil och umgås lite med honom efter jobbet, han vet inte om det än men det blir nog bra hähäh. Och imorgon är jag ledig IGEN (!?!?!) vad händer? Jag har haft 2 lediga dagar denna veckan, det var länge sedan det hände känns det som. Då ska jag börja med att carpa dagen på ett corepass klockan 07:15 är min tanke, sen ber jag till gud för att det blir soligt så jag kan jobba på brännan. Måste springa till jöbbe nu, haade!
 
Puss! 

Långholmen

Igår tog jag och Mikkis oss ut till Långholmen, ett suuuuper mysigt badställe här i älskade Stockholm. Där solade vi, åt vattenmelon, pratade, hängde och såklart så badade vi för första gången detta år. 
När vi tröttnade på att ligga stilla så tog vi oss en promenad tillbaka till centrum. Där åt vi en varsin glass och myste lite till innan det var dags att åka hem. Det är fint i Stockholm och nu har jag bott här i 8 månader, tror det blir 8 till.
På kvällen kom Sanna för att kolla på lägenheten och mysa med Harry och mig, det var gosigt. 
 
Carpade lite idag också, gick upp tidigare för att träna. Borde nog skaffa mig ett litet system med maskinerna på gymmet, just nu hoppar jag runt lite bland alla möjliga och kör lite blandat. Men nu är det dags att åka till jobbet, puss och kram alla fina! 
 
 
 

Måndag. Igen

Igår bokade jag och Mikkis klart allting till Dublin, så nu har vi någonstans att sova och vi har platser på flyget hem så vi inte blir helt strandsatta i detta vackra land, det vore ju för hemskt (nej). Det kommer bli helt underbart och jag är såååå glad att vi ska dit och se på våra älsklingar. 
 
Idag började jag veckan med att carpa lite, förnyade mitt medlemskap på sats och tog mig en rejäl timmes träning innan jobbet. Slutade 21:10, kutade till bion för lite filmmys med Elias och Emil. Vet inte riktigt om det var så mysig film dock, vi såg på något coolt som hette Spring Breakers med rätt oväntat innehåll. Och imorgon blir det mera Carpe Diem då det är dags för Sofie och Mikkis att ta första doppet för denna säsong, kan bli spännande. Vi tar med lite picknick, något gott att släcka törsten med och ett gott humör, hä kan ju int bli bättre. Måste bara köpa bikini först, tror inte man får nakenbada där... 
 
Puss och kram finisar

Midsommarafton

Trotts att det inte blev någon traditionell Dalarnamidsommar så hade jag det väldigt mysigt med Emil, Elias och Mary.
Vi började dagen med att jobba till 14, sedan köpte vi med oss massa god picknick mat och tog oss till Djurgården där vi satt i några timmar, pratade och bara hade det bra. Sedan blev det blodigt allvar i kubb, jag och Emil förlorade första matchen så vi ville ha revansch och det fick vi så det blev 1-1.
Efter det gick vi in på grönan, drack lite mer öl, åt grillbuffé...
och glass, sedan åkte vi lite karuseller.
Och slutligen, efter massor med tjat om att jag vill ha en krans, så hittade jag en inne på en restaurang. Den var visserligen lite ledsen men den fick duga.
 
När dagen började lida mot sitt slut och grönan stängde så tog vi oss tillbaka till picknick ställert, spelade lite mera kubb, skrattade och myste lite innan vi gick in mot stan igen. Tack för en fin midsommar finaste ni. Puss

Lite sommar planer och sådant.

Igår fick det bli en Sofiedag. Jag köpte lite nya kuddfodral, ljus och fint till lägenheten, gjorde matlåda så jag klarar mig denna vecka eftersom att jag märkt att jag inte orkar laga mat efter jobbet numera. Idag har jag tvättat och ska snart gå och förnya mitt medlemskap på sats här vid globen, så nu blir det inte några ursäkter om att jag inte kan gå ut och springa för att det regnar längre, dom äre schlutt på. Kom också på att nästan ingen av alla mina många läsare har sett min lägenhet, så jag ska ta bilder så ni får se hur mysigt jag egentligen har det. 
 
Saker jag har planerade:
Fredag a.k.a midsommar: Jobba till 14:10 sedan grönalund och massa mys med Emil och Mary från jobbet hela dagen
27/6: The Script spelar på grönan, lyssnar dock inte på dom, men det är kul att göra något kul.
9/7: Håkan Hellström kommer till Allsång på Skansen, då är det rätt givet att man ska vara där känner jag.
14/7: DUBLIN och se Mumford & Sons, Edward Sharpe, Ben Howard och The Vaccines.
V.29 eller 30: Packa en väska och åka till arlanda, ta första bästa flyg till ett varmt land och ha ryggläge på en solstol i 1 vecka. Hur skönt?? 
26/7: En av de coolaste tjejerna jag känner (jag) fyller 23. Stor tjej! 
 
Blir lite gladare för varje dag som går och jag närmar mig Dublindagen, det kommer blir så fruktansvärt bra och jag kommer nog gråta hela kvällen då alla spelar. 
 
Dags att ta upp tvätten och glida in till mitt andra hem, Åhléns. 

Kolingsborg

Gårdagen blev en lyckad dag. Jag slutade 18:45, då åkte vi och inhandlade det som behövdes för kvällens grillning med kollegor och fina vänner här i Skärmabrink. Vi myste, skålade, lekte och bara hade det bra. När denna härliga svenska sommarkyla började krypa sig på gick vi hem med grejerna, dansade lite och tog oss sedan in till stan för att gå på Kolingsborg där Daniel från jobbet skulle spela. En gayklubbspremiär för min del, och sate vad roligt jag hade! Gick dit med brudarna, men de ville vidare så jag stannade kvar och väntade på Emil och Elias som slöt upp efter en låååååång stund. Vi dansade hela natta tills solen tittade fram i horisonten, då var det dags att gå hem och sova några få timmar innan plikten kallar och arbetsdagen börjar. Måste bara säga att jag har fina vänner här i Stockholm, börjar trivas ännu mer här nu, det känns så bra (så nu behöver du inte vara orolig älskade mamma). 
 
Jag har lyckats tagit 2 super snabba naps idag, en på lunchen och en till Wallander hemma hos min fina granne Matilde tillsammans med Daniel så nu är jag ju pigg och vill inte sova, vad hände där? Ligger därför i min säng och tänker på den fina sommaren jag har framför mig och lyssnar på min myslista. 
 
Jag lär bju på en fin bild på mig och min finaste Anna Mikaela Larsson, det finns inte många som henne tror jag och jag har ju turen att hon alltid finns nära.
 

Sale Sale Sale

Igår var det dags att belönas med lön igen, det förtjänade jag. Eftersom att jag har jobbat så mycket och knappt haft något liv så bestämde jag mig för att vara lite busig och handla massor på rean. Sagt och gjort, kom hem med en påse fylld av ögongodisar. 
Resultatet: 2 t-shirtar från Tiger, en svart och en i persikofärg, 1 t-shirt från Denim & Supply, 1 tjocktröja från Twist and Tango, huuuuur skön som helst! 1 långkofta från Tiger, jeans/byxor från Denim & Sypply, en magiskkjol från Pepe Jeans och sist men inte minst en klänning från Soaked. Räknade ut att jag "tjänade" 4000  att köpa dessa på rea och med rabatt, ett jädrans kap måste jag säga. Det är så kul att lyssna på när vissa kunder resonerar, "shit, om jag köper denna för 599 så tjänar jag ju 200 spänn, den kostar 799 från början". Som att man sparar pengar! När det är rea köper man bara någonting mer för man tycker det är så billigt. 
 
Well well, jag hade tänkt mig en myskväll hemma igår kväll men så blidde det inte. Käraste Emil hörde av sig, han kom en från Kreta igår och ville träffas för att gå igenom lite skvaller från veckan han har missat, så vi möttes upp, gick och satte oss på en bar med hans kompis Elias och tog oss lite fredagsöl. 
 
Nu är jag inne på 6e arbetsdagen på rad, på måndag är jag ledig 1 sedan är det bara på't igen i 4 dagar innan jag får ledig två dagar till. Kul sommar detta kommer bli.
 
Meeeeeen ikväll blir det grilling med mina kära grannar, kollegor och fina vänner från falun här i Skärmabrink efter jobbet, woop woop! 
Puss! 
 

Chill it surf style

Jaha, då var helvetesrean här då. Började med prismärkning i 2 timmar, sen brakade det lös i någon timme när vi öppnade, sen under dagen var det inte en jäkel som ville prova jeans (typ), sedan när jag slutade klockan 17 så började det fyllas på med kunder igen. Imorgon jobbar jag stängning dock såatteee, jag lever förmodligen inte efter imorgon. 
 
Efter jobbet tog jag mig ut på upptäcksfärd här i Skärmabrink för att hitta på något mysigt ställe att springa på, och det gjorde jag! Hittade en supergosig park, eller det är nog mer något naturreservat och där fanns det träd och stora fina ängar. Efter springturen mötte jag upp Mikkis för att visa henne mi casa eftersom att hon inte har sett det än. Vi pratade strunt, åt vattenmelon och drack vatten. En mycket hälsosam eftermiddag kan jag känna lite spontant, och det är ju alltid bra.
Nu, efter en dusch och nya fina lena ben tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på Harry, min älskade Harry och sedan somna. Känns som en ganska bra plan. 
 
Puss saknar er i familjen! 

Sanningen om mig

 

Håkan Hellström

I torsdags eftermiddag åkte jag till Göteborg för att möta upp Mathias för en weekend med massa mys. Vi började med att äta middag på centralen och skåla med resans första öl för att sedan åka till lägenheten där vi såg på Django innan det blev läggdags. Kärlek till Quentin Tarantino och allt han gör! 
Fredagen bjöd på massa sol så vi åkte in till Kungsparken och solade, åt picknicklunch och sedan på eftermiddagen tog vi oss en riktig turisttur på den välkända "paddan" runt Göteborgs vatten. Den hade ju kunnat varit roligare, dessutom tror vi att guiden ljög för oss. Några öl senare åkte vi hem och bytte om, sedan mötte vi upp några av Mathias kompisar för att se på fotboll, det gick väl sådär för Sverige men det var väl inget att deppa ihop för så vi fortsatte på en sjukt bra barrundakväll. 
Lördagen rullade in och den eviga väntan på Håkan Hellström led mot sitt slut, och ja, det var magiskt. Tror jag är förälskad på nytt i denna karl, fantastisk konsert. Helgen gick dock alldeles för fort för huxflux var det söndag och dags att skiljas åt på centralen och tillbaka till vardagen. Hade jag fått bestämma skulle vi ha stannat i denna underbara stad längre, men så kul fick vi inte ha det. Men återigen, tack Göteborg och alla finisarna för en bra start på min sommar. Puss!
 

Flyttdag

Jag är offeciellt utflyttad från stora mossen och mitt samboskap med en av de bättre tjejerna och inflyttad i min första egna lägenhet vid globen. Mamma, mormor, morfar, lillasyster 1 och 2 kom hit med mitt flyttlass imorse från falun, de är allt för snälla så puss på dom. Har fixat och trixat hela dagen, det börjar äntligen ta form och se ut som ett hem. Kommer dock inte bli helt klart förens jag får lön och kan köpa allt jag behöver hihi :)
 
Det togs såklart en idolbild på en del av familjen, love you! 

RSS 2.0