tjugofjärde december


jag och ebba har haft en kul, trevlig, bra morgon. det behövdes verkligen (puss ebba). somnade ca 02.00, gick upp 03.36 för att sen åka till mora och släppa av annie som skulle åka hem. vi var dock väldigt hungriga när klockan var halv sju och vi hade sagt hejdå och god jul till henne så vi tänkte att vi åker väl till mc donalds och köper frukost. men ack så fel vi hade.


mc donalds öppnade nämnligen klockan tio så vi åkte till statioil för att köpa frukost istället. där fanns det en ny lapp på dörren:

jaha tänkte vi och åkte till okq8 istället. dumt gjort för dom öppnade klöckan nio. efter ok så gav vi upp, åkte till willys i mora och parkerade för att vänta i 1 timme på att dom skulle öppna så att vi kunde handla våran julmat. kvart över åtta vaknar ebba av att hon fryser och säger att vi har försovit oss. när hon sov hade tydligen några latinokillar sprejat på bilen och skjutit efter oss när vi åkte iväg.
vi handlade mat, lättade hjärtan, åkte till sälen och tankade, åkte till torget och handlade in dom sista julklapparna, sen tillbaka hem. och nu har ebba och amanda trottsat vintden och åkt till backen i stöten, och kvar blev jag med en hel del städning att göra. måste börja nu.

(tänkte bara säga att jag fick frukost tillslut. men den kokta korven på statioil var äcklig)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0