de vises sten


jag är i full gång med att kolla igenom alla harry potter filmer innan den nyaste kommer ut nu i november. dom är så sjukt söta i första filmen, älskar ron's frisyr, hermiones självsäkerhet och harrys reaktioner på allting nytt han får lära sig och se. ikväll när jag slutar jobbet ska jag kollar på hemligheternas kammare.

eftersom att alla mina vänner jobbar så ska jag faktiskt gå ut på en lång promenad nu innan jag börjar jobbet.

plugga plugga plugga

jag siter här i ebbas lägenhet och väntar på att hon ska komma från jobbet och äta lunch med mig. har gjort överdrivet mysigt med tända ljus, kyckling och ris med massa god sås. tänker också att det skulle vara såååå underbart att bo ensam i en lägenhet helt själv där det bara är jag som bestämmer. älskar tanken.

har börjat söka på lite utbildningar jag vill gå, och om allt går enligt planerna så flyttar jag till örebro, uppsala eller göteborg i höst. hoppas hoppas. ska söka in till sjuksköterska och socionom. i örebro finns det ett socionomprogram som är inriktat på missbruk och droger, låter väldigt intressant. det jobbiga är (eller kanske inte speciellt jobbigt) att jag måste sitta i thailand och söka till mina program eftersom att vi kommer förmodligen hem samma dag som sista ansökningsdagen är hehe.

(om tre månader är jag i indien)

svartnatt

igår var det utgång på schemat och förfesten stod frida för med guitar hero, pingis, bildspelsvisning, chips, vin och massa mer. sen därefter börjar kvällen svartna bit för bit. vet att jag cyklade in till stan (minns det dock inte), plankade in på rådis, fixade in pontus mamma och hamnade till sist på etage tillsammans med mari och hennes kompis.
alltså:
juckande på killar
bråk med vakt och seriösa samtal med poliser
shottar shottar shottar
dansa
korv hos gandi (<3)
pizza och kebab på maestro
flörtande på öhamn
bussresa
och massa utbyten av telefonnummer. varför??

konstigt

jag vet, klockan är halv ett på en tisdag och jag är rädd. var ute och rökte på altanen och när jag gick in hörde jag ytterdörren stängas. jag vet att den inte var öppen eftersom att jag stängt den innan jag gick ut men det är ingen innomhus. fick panik och nu sitter jag, med låst dörr, på mitt rum och skriver. usch. hoppas ingen kommer och knackar eller nått.

greys anatomy

efter att ha börjat kolla på första säsongen av greys med ebba för några dagar sen så har jag nu laddat ner serien själv.
så här sitter jag/ligger i sängen, äter havregrynsgröt, hårdbrödmacka, dricker mjölk och har träningsvärk (tränade faktiskt igår). som ni alla vet hatar jag i vanliga fall att vara ledig. men idag är det okej.

my sister's keeper



sjätte oktober

jag vaknade i natt 02.49 i panik. jag vet med mig att jag har sovit och haft värsta sortens mardröm hela natten. jag vaknade med gråten i halsen och panik (tur att jag har min hosta, vaknade utav den). det sjuka är när jag låg i sängen klockan 02.49 så tänkte jag på drömmen och jag sa till mig själv att jag var glad att det inte var på riktigt, men jag kunde samtidigt inte släppa det. jag fortsatte hosta och plötsligt hör jag ett ljud utanför mitt lilla hus och får panik igen. jag har alltid varit bra på att skrämma upp mig själv vilket jag också gjorde nu.

jag har alltså har en dålig natts sömn och är fortfarande lite rädd

"i'll eat you i love you so much"

kom precis hem från filmkväll @ litsesiös. kvällens film: where the wild things are. tycker om den för att den är så mysig med bra musik, en söt pojke och massa gulliga djur.

andra oktober

hösten är charmig på sitt egna lilla vis, kan dock inte sluta tänka på indien, laos, sri lanka, thailand och alla bra länder vi åker till snart.

RSS 2.0