sticks 'n' stones

jag har lärt mig att jag aldrig mer ska köra bil när det är sån storm som det var i onsdags, jag ville verkligen bara kliva ut ur bilen och springa hem. aldrig mer.
en bra sak är i alla fall att jag köpte en söt klänning från monki, och en lila t-shirt.

nu ska jag ner på stan om ett tag och fika med ebba, sen träffa pontus.
(jag läntar tills imorgon)

ett skämt

jag och amanda var ut på pitchers igår, impuls och as kul. råkade hamna väldigt rätt när det gäller val av plats eftersom att en av killarna bredvid oss hade fått löneförhöjning tidigare på dagen och var ute för att fira. vilket han gjorde och bjöd därför oss på väldigt mycket alkohol. det blev dock lite komplikationer på vägen hem då amanda fick en svans.

sen bestämde vi oss att vi skulle försöka ta oss till stockholm för att hämta hem shpresa när amanda kom hem från skolan. vi kom till kvarberget halv två och blev kvar där till klockan fyra i kylan på grund av att bilen dog igen. allt var verkligen ett skämt. när jag kom hem så har jag lämnat alla mina saker hemma hos amanda och hade därför inga nycklar in till huset eller till mitt rum. men som tur är så var johanna hemma och mamma i närheten av amandas lägenhet. nu ska jag bädda ner mig i soffan med mina smörpopcorn, kladdkaka och äppelpaj. kommer nog spy ikväll.

gör ett nytt försök imorgon med stockholm.

anne ahl

sen jag flyttade hem så har jag haft det mysigt med olika människor. har äntligen kollat på sommaren med göran tillsammans med pontus, träffade sally och linnea igår och vi var uppe på utställningen vid gruvan, väldigt intressant. har träffat liv för första gången på väldigt länge hemma hos henne och det var mysigt med lite annat folk. och nu sitter jag här i mitt rum. på en söndag. önskar att jag bara kunde ligga här inne utan att få ångest över att jag verkligen slösar bort en hel dag med el choco och massa massa filmer. tror att det blir så.

jag flyttar hem

när jag sov hemma hos amanda för några dagar sedan så uppenbarade sig allting känns det som. haha. jag kom på att jag måste flytta hem, tråkigt nog faktiskt. kommer saknar jobbet, lollo annie och sanna, ebba också självklart sen all utekvällar och soffrus på nedre nedre. får nog ta och hälsa på massor under säsongen. nu står i alla fall bilen fullpackad och väntar på att klockan ska bli sju så vi kan rulla hem till falun.
jag hatar att köra bil bakis här i sälen eftersom att det är sjukt sjukt mycket poliser här, speciellt på morgonen plus att jag är så trött nu så jag skulle kunna somna stående. hoppas vi kommer hem. hehehehehe

imorgon ska jag på födelsedagsfika hos frida som fyller tjugo på lördag :)

tjohej vad det går mellan pattar och lår


idag känns det att jag har ett huvud

jag har en äkta bakisdag idag. frukost vid tv'n, lunch vid tv'n och ständigt tittande på oc liggandes i den faktiskt otroligt sköna soffan vi har här. både annie och lovisa sov borta inatt och jobbar idag så jag har hela sköna stora lägenheten för mig själv, det är inte så kul alla dagar men idag har det varit perfekt.

tog faktiskt lite bilder igår, finns på faceboooook i sälen albumet.


backstage

ikväll blir det att åka till backstage, det var ett tag sen sist och det ska bli kul :) är ledig nu några dagar framöver så jag kanske åker hem lite om dom inte ringer in mig. dagen har faktiskt gått väldigt fort idag, chefen har varit här från göteborg och lämnat massa fina smycken, bisse (på kolmården) och jag har pratat om sommarjobb där i norrköping som jag faktiskt är sugen på nu osv.

måste säga att jag har fått en ny favorit låt. jamie t - earth, wind & fire

passar också på att säga grattis till signe larsson som fyller arton idag!!

glidar tider

jag har kommit på att jag har ett fantastiskt arbetsschema. tisdag-fredag 15.00-19.00, detta är någonting jag kallar för riktiga glidar tider. plus att dator med internet finns samt inte speciellt mycket kunder.

jag råkade såklart bryta min nya livstil igår ganska snabbt efter inlägget om noll bullar så tog jag en bulle, och sen en till strax efter det. hatar nästan att ebba jobbar på café med gratisgrejer.
jag har fått upp min kärlek för shout out louds  nu också efter ett antal dagars repeterande av deras asbra låtar, är kär i jude law också.

puss

trettonde januari

jag känner att eftersom jag har en så bra start på året så vill jag ändra min dåliga livsstil.

minus: godis
minus: kakor
minus: bullar
minus: chips
minus: allt gott helt enkelt

om det är så att jag verkligen måste äta någonting liknande av det onyttiga här uppe så får det bli på lördagar, bara på lördagar. dock kommer alla alkoholhaltiga drycker att väga upp för det socker jag inte äter, men det känns ändå bättre att bara dricka sådant och inte äta onyttigt än att göra både och som jag förtillfället gör.

nu längtar jag förövrigt hem till etag, töntigt nog.


tvåtusentio

jag känner faktiskt att det här nya året har varit en perfekt början för mig att starta om på nytt med allt och alla, jag älskar läget precis som det är nu. hoppas att det förblir så.

festivalsommar?

jag har ärligt talat gett upp peace and love sen förra året. det känns som att en festival ska bli bättre och bättre efter varje år, men peace and love har fått något fel och blir bara sämre och sämre känner jag. sjukt långt avstånd mellan camping och festivalområde och bara massa allmänt skit som är dåligt. plus dyra biljetter.

ska jag vara ärlig en gång till så funderar jag på allvar att åka till emmabodafestivalen i sommar (745:-), för man kan ju inte ha en festivallös sommar känns det som. eller jag vill rättare sagt inte ha en sommar utan att gå på någon festival. so folks. emmaboda?



kill me

jag har haft den sämsta morgonen på länge. gick upp klockan fem för att hinna med bussen imorse till mora. när jag hade åkt förbi bjurs så kom jag på att jag hade glömt hela min stora, viktiga och väldigt nödvändiga nessesär hemma i rummet :@ i mora höll jag på att missa andra bussen. den skulle komma kvart över, och jag tänkte då att om jag går ut tio över så hinner jag röka........................ bussen står där då och ska precis åka så jag får lov att springa och strunta i att röka. med den här bussen så skulle jag vara framme i fiskarheden fem över halv och ta en ny buss tjugo i. min buss som jag åker med är rövseg och kommer fram tio i (jag börjar jobba tio över tio), och nästa buss som ska ta mig till torget kommer PRICK! och eftersom att den bussen är tjugo minuter sen så tänker man väl att han kanske skyndar sig och åker lite lite fortare så att alla hinner till sina saker dom är påväg till. men nej(!!!!!!!), då ska vi in på okq8 och köpa kaffe i byn. #####:@ GRRRRR

nu är jag framme här på jobbet i alla fall, och som jag sa/skrev igår så är det noll folk och faktiskt väldigt fint väder, så jag klandrar inte dom som hellre är ute i backen idag än går in hit.


falustad

jag har haft en trevlig, mysig och rolig visit i falun nu i slutet av veckan, och jag åker trolighvis tillbaka idag, eller astidigt imorgon bitti. (börjar jobba klockan 10 imorgon). jag har beslutsångest om jag ska åka klockan 13.55 idag och komma fram ikväll runt 19.00, eller om jag ska åka 05.52 imorgon bitti och vara framme vid jobbet 10.09. visserligen blir jag lite lite sen om jag åker imorgon bitti men då tänker jag också att vafan, det är ju noll folk i min butik ändå på mornarna?!?! help me

luuuuspank

hatar att inte ha några pengar. gjorde slut på mer än vad jag hade råd med på HC i söndags, too bad. tog i alla fall lite bilder



åker hem imorgon till falun i några dagar. pusss

soffrus

jag älskar soffrus som visar sig bli riktigt soffrus.
jag sanna och amanda skulle spela lite plump och dricka lite vin, mysigt tänkte jag. plumpen övergick till maja och ett glas vin blev plötsligt mycket mer. jag och sanna kom på en otroligt bra idé (tyckte vi igår) och skrev kontrakt på att vi skulle hålla det. vi "ska" tatuera in varandras namn och ett litet hjärta på insidan av fotleden. frågan är vart den här idén kom ifrån? jag har nämnligen inget minne av att jag ens tänkt tanken på en sån tatuering och vet inte varför jag skulle kläcka ur mig idén igår. haha. jag ljög lite för annie också för vi behövde bilen idag om vi skulle tatuera oss, vi skulle ha åkt till mora faktiskt. och jag sa att annie att vi skulle hälsa på mitt ex's mormor i transtrand. det var det bästa jag kunde komma på. haha. visserligen bor pontus mormor i transtrand men varför ljuga och inte säga vad vi ska göra.
amanda och jag spelade rockband själva efter mycket om och män... hehe. sen blev det en hastig läggning i sängen.
vi vaknade klockan åtta och pratade lite om vad vi gjorde igår och somnade sen om och då hade jag en sjuk dröm. jag drömde att jag också jobbade för kaisers och att det ägdes av paul anka (?!?!?!) och min julklapp från honom var att åka ner till sälens by och "gå på stan" för det var tydligen lika bra som new york. ebba fick gå på spa.

nu ska jag bada och ladda om för personalkväll på hc.
måste också säga att min favoritlåt av alla låtar nu är kärlek vid sista ögonkastet - maskinen
åker hem på onsdag. puss

andra januari

jobbade igår och idag så nu tänkte jag faktiskt ta och lägga in lite nyårsbilder för det har trotts allt blivit nytt år. vi började med middag hemma hos oss, sen förfest som började klockan 7. taxin gick kvart i nio upp till backstage där vi stannade ett bra tag. har tappat tiden helt så jag har ingen aning om när vi kom hem. efter backstage så åkte vi hem och hade en mini efterfest med dom som ville. den varade inte speciellt länge tror jag, alla skiljdes åt av någon anledning...




finns mer bilder på min facebook. puss

RSS 2.0