2 1/2 män x2 vänner & paradise hotel

min spännande dag har bjudit på en promenad till anläggningen, snögubbsbyggning, promenad hem, matlagning, långt varmt bad och trevliga telefonsamtal med bland annat mamma, martina och ebba.
sen har det också ingått mycket oc tittande, och nu blir det andra roliga tv program, synd att paradise hotel börjar så sent.





puss

good morning miss sunshine

här sitter jag i lägenheten, helt ensam heeela dagen. alla är på sin första dag på jobbet. jag ska äta frukost själv, gå ut och gå själv, kolla på tv själv, möblera om själv osv. sen ska jag laga en mysig middag till mina kamrater när dom kommer hem. tror det blir spagetti och köttfärssås.
väntar på att en tjej ska ringa den här veckan om ett jobb. hoppas att hon ringer idag. i sånna fall åker jag hem på onsdag eller torsdag för att packa grejer. förmodligen onsdag.

såhär ser min frukost ut:


och såhär ser det ut utanför köksfönstret:


puss saknar er

högis & fjällis

ville bara säga att hoffmaestro var sjukt bra i fredags, och att vi hade väldigt roligt igår. vi tänkte att vi skulle åka hemifrån tidigt så vi skulle slippa köa igår.. när vi kom fram så var det världens längsta kö till entren och det är kallt här uppe!!!!

igår under dagen var vi in till sälfjällstorget och gick in i den nya gallerian där för att kolla på jackor och grejer. jag gick in till en smyckesbutik i hörnet och frågade om de behövde någon som säsongsarbetade där i vinter och hon blev väldigt glad över att jag frågade. det var nämligen en av personalen som var gravid så hon skulle behöva sluta nu i december. dock så kunde det inte bli någon hel- eller deltidsanställning utan bara på timmar. jag tror inte att det var någon annan som hade sökt och hon skulle höra av sig i veckan. vi får se hur det går. det jobbiga med en timanställning är att jag kommer behöva ett till jobb om jag ska klara mig här. vi får väl se vad hon säger när hon ringer om några dagar....... (HOPPAS HOPPAS HOPPAS)

jag tänkte i alla fall bjuda på lite bilder från resans gång.



nu måste vi städa medans dom andra är i lindvallen. jag saknar er därhemma

puss

snow

vi håller på att göra oss klara för att åka in till sälen efter en rolig kväll igår. just nu så snöar det väldigt mycket. stora fina vita snöflingor. trotts att jag i vanliga fall inte är något stort fan av snö så tycker jag faktsikt om det nu. :)

ps. ska söka jobb idag
puss

wildcat

sitter och lyssnar på ratatat medans alla packar upp här. vi har precis ätit tacos och nu ska vi göra oss klara för att kolla på hoffmaestro ikväll. nu får vi se hur det går med mitt jobbsökande, är väldigt öppen för förslag så att säga.. ska söka i liften imorgon i alla fall.
lägenheten är väldigt vit överallt och ganska tråkig. om jag ska stanna här så måste det fixas lite med färger här. jag saknar alla och det är väldigt jobbigt att inte ha något jobb eftersom att jag inte vet hur länge jag stannar här. antagligen tills jag blir luspank.

puss

hejdå på en stund

jag hatar att packa. jag är en person som alltid tar med för mycket kläder och annat skit som jag tror jag kommer ha nytta av, även fast jag vet om att jag inte har använt grejerna på flera månader. typiskt. men nu lämnar jag mycke kläder hemma och lånar av mina kompisar... hehe. får inte plats annars. nästa gång jag skriver så sitter jag i sälen

puss

fy fAN

jag blir sjuk irriterad på folk som är otroligt beroende av andra. lev ditt eget liv och gör vad du vill

hey ho, let's go!

imorgon jobbar jag min sista dag på myrorna på ett tag, åker som sagt till sälen på fredag och söker söker söker jobb som fan! och idag ska jag och kära gamla älskade vänner dricka vin och ha trevligt för första gången på alldeles för länge.

puss. kanske heter sofia ikväll

stress

jag hatar att ha en lista med saker som jag måste komma ihåg att göra. den börjar bli rätt full nu.

igår jobbade jag över i 1 timme, gick bra. kollade på paradise hotel med amanda ebba lollo och ejvin och jag älskar den serien (vet inte om det ens kallas för serie :P) sen spelade vi plump. lovisa fick 30 poäng, grattis. sen idag gick jag upp många timmar för tidigt bara för att köra amanda ejvin och johanna till schoolan.

såg precis att mitt hår ser ut att ha en dålig dag så jag måste gå och göra någonting åt det innan det är för sent.....



puss

la musica

jag känner att jag har fastnat extra mycket för vissa låtar nu på hösten. tänkte dela med mig lite.

livelihood - öppna upp
tingsek - good way of life
kultiration - bakslag
billie the vision & the dancers - hold my hand
babyshambles - there she goes
kid cudi, mgmt, ratatat - pursuit of happiness
swingfly - touch and go
mando diao - gloria
lenka - the show
leila k - electric (får mig att tänka på fest och amanda)
the sounds - hela crossing the rubicon albumet

puss

avskedsmiddag följt av kings arms

igår hade sanna en sk. avslutningsmiddag utan mat som var mysig :) vi spelade pratmakarna, åt gurka morötter chips och kex, drack öl, vin och julmust och hade det trevligt tillsammans. trotts att jag hade glömt mitt leg hemma så gjorde jag martina och amanda ett desperat försök att komma in på etage i hopp om att vakten skulle känna igen mig. jag vet inte om det är bra eller inte, för vakten kände inte igen mig.............. men martina.
amanda gick hem, jag och martina gick till kings arms där vi träffade en del folk. en kvinna (51) som var trött på sin sambo och gick därför ut ensam på krogen. en gubbe (lätt över 80) som är på kings arms varje helg tydligen och dom här två människorna fick man sitta och lyssna på. jag kan tjejens hela livshistoria nu. plus att jag träffade björn nu en sista gång tills vi ses igen :P

ps. pinsamt inlägg igår.

puss

sofia

hejhej. nu heter jag sofia inte sofie....
et är kul, jag sitter ed abbe ich vi har kul, lyssnar på tatu och sanna har gjort illa goten med flad. det blöder. nu ska vi nog till pitchers eller tegage. . ++ ´´
inatt drömde jag att wbba och lovisas morfar tafsade på mig, det var ganska läskigt,
puss hejså. sofie träffar mi imorogn eller bått

bad day

blir ledsen för att jag vet noll av vad som händer folk runtomkring mig

onsdag

jag sitter och äter frukost nu innan jag ska iväg till jobbet och tanken slog mig precis att jag har otroligt många sjuka och irriterande tvångstankar. jag måste öppna oboyburken på ett visst sätt, jag måste dra av det högra hörnet på min macka innan jag börjar bre den, kan inte ha ojämna siffror på ljudet när jag lyssnar på musik osv. jag undrar hur många stunder om dagen jag ägnar mig åt mina jobbiga tvångstankar? jag ska nog räkna idag.

puss

äppelpaj

har jobbat idag som vanligt. ska jobba imorgon som vanligt, dock för mer pengar mañana och det gillar jag. jag har precis bakat världens godaste äppelpaj och har spenderat min kväll i väntan på ett samtal från mina kompisar som skulle ringa när dom kom hem från stockholm så att vi kunde kolla på film. nu är i alla fall min klocka 21.40 och jag har fortfarande inte hört min mobil ringa.. konstigt. hehe

jag vill ha nya kläder!!!!!!

puss

jag hatar måndagar

det blev en sen söndagskväll med lite skönhetssömn. jag behöver många fler timmar än vad det tillsut visade sig bli, och jag blev kvar på jobbet för länge. nu vill jag bara sova sova sova men min älskade favoritserie håller mig vaken (vänner) och jag kommer inte gå och lägga mig förräns tårarna rinner ur mina ögon efter allt stirrande in i dator skärmen.

snart bär det av till sälen. jag undrar hur allt så gå.

puss


jag känner en tjej

som känner en tjej. hon i sin tur känner en annan tjej som känner en kille. han känner en annan tjej som känner en tjej som är bra på att fyllesmsa.

gårdagen var kul och slutade som vanligt på maestro för mig. fick skjuss hem, det var skönt. nu ligger jag i sängen och kollar på vänner. väntar faktiskt på att min vän ska komma hit. hoppas han inte har glömt det.

puss

pour me another

det var en nykter sofie på kopparhatten igår. idag är det en onykter sofie på rådis tillsammans med sina vänner



puss


bakslag

jag har precis insett att jag verkligen är luspank. har planerat att gå på kopparhatten ikväll, och rådhuskällaren imorgon trotts att jag nu inte har några pengar, vilket faktiskt slog mig i morse. JAG HAR INTE RÅD. :( jag blir så arg på pengar. varför ska alltign kosta???????

idag kommer usa kompisarna hem. welcome

puss

onsdag/tosdag

hade en mysig kväll med god mat och vin efter jobbet igår, och det slutade med en kall promenad in till stan från norslund med amanda. jag älskar sannas säng, hon får nästan inte komma hem för jag vill sova mer i den! jag vaknade hos amanda och tog bussen hem imorse när hon skulle till skolan, så nu ligger jag med frukost i sängen och ska kolla på vänner.
sen ska vi hälsa på pappa, anneli, ville & viggo. ska nog ta med kameran så att jag får lite kort på dom :) och ikväll blir det hemmamys för min del tror jag.

puss


goodmorning

idag har jag verkligen ingen dålig morgon, utan världens bästa! jag har sovit som en prinsessa och vaknade till att någon viskade mitt namn :) nu ska jag göra mig klar för jobbet för att arbeta sista dagen på veckan, förutom lördag. 
puss. saknar tre tjejer. fyra om man räknar med lisen

hej

jag hade en tuff morgon, men en mysig kväll/eftermiddag. 
har fikat med linnea, och lite amanda (idag igen) och nu är jag i lägenheten och har precis tränat... haha. mycket skratt under tiden och mycke träningsvärk kommer att finnas imorgon. nu ska jag nog klippa mig lite, sen röka sen mysprata med amanda heela kvällen tills vi somnar. (vilket kommer gå fort eftersom att vi är såååå utmattade efter passet här hemma)
MÅSTE GÅ

:@

mitt morgon humör idag är inte okej. jag börjar faktiskt hata den här dagen nu

http://falun.se/omfalun

jag ville bara säga att jag ebba och lovisa är med på falun.se's hemsida. det hade jag ingen aning om.
puss tjejer


hard work work

jag har precis kommit hem från stan efter en mysig fika med ebba, martina och lite amanda. det blev lite skvaller, mycket skratt och spanande på en viss snygg kille. hatar att kaffe gör mig sjukt kissnödig, har kissat fyra gånger nu sen jag drack upp min lilla kaffe på wanyes. bara så att ni vet kära okända läsare.

har jobbat idag. jobbar imorgon. jobbar på onsdag. ledig torsdag & fredag. sen jobba igen på lördag.

snart kommer mina kära vänner tillbaka från usa. det behövs. nu ska jag se vart resten av dagen leder.

jag älskar att ella (min lilla syster) bråkar med sin kompis. dom kallar varandra för surpuppa.



fatlove

gloria

har haft en jobbig natt med sjuka drömmar. mamma ringde och väckte oss kvart över två och ville ha skjuss hem från stan. jobbigt. när jag hade somnat igen så började jag drömma att pontus, ebba, lovisa, isabel, amanda och jag var hemma hos mig och badade i min pool som var i vardagsrummet. plötsligt plingar en väldigt ovälkommen och irriterande person på dörren (isabel, du vet vem) och säger att han saknar det vi hade, och ville försöka igen(?) konstigt för jag och han har aldrig "haft" något. hehe. jag sa nej och stängde dörren. sen ploppade pontus bror upp från ingenstans och jag kommer ihåg att han gillade min jacka?!?!?... konstigt.

nu har jag precis kommit hem från kusinmickes och nicoles son neos dop.


nicole micke & neo

micke & neo

dom igen

mi padre

jag & farmor

nu ska jag städa mitt rum, igen. känns som att jag gör det varje dag.
ps. är det någon som vill köpa en kaffekokare????????????????
puss

lenka - the show

gårdagen bjöd på idolkväll hos amanda med på pontus, isabel, anders, waster och ejvin och äntligen äntligen äntligen åkte rabhi ut. nästa vecka är det eddies tur. efter detta tog vi en dryg buss hem till mig med dryga fulla människor på och sov.
idag gick jag upp ca klockan sju för att göra mig klar för jobbet.......................... och istället för ett hejdå från min nattvän så fick jag ett - god jul. lite kul.

nu har jag precis kommit hem från en fika på stan med isabel snygg rixon <3 och här hemma möttes jag av två bitar american take away tacopizza och detta gjorde ganska mycket min kväll. plus att min snyggastemanivärlden ska vara med i en film ikväll halv 10 som jag ska se. ensam. tråkigt. buhuuu.

imorgon är det dop!

puss ps låten i rubriken är väldigt bra.

torsdag

har haft en mysig dag med amanda tills hon skulle upp till jobbet.
nu sitter jag hemma, dricker julmust te och äter tacochips med dipp och kollar på batman begins med johanna.
jag funderar faktiskt på att gå till jobbet imorgon. är trött på att vara hemma och sjuk när jag har massa tankar i huvudet.

hejdå

choke

igår var jag hos amanda och kollade på film med anders, dalle, waster och erika. choke, det var en väldigt sjuk film som handlade om en sexmissbrukares liv typ. sjuk. 
jag hatar alla bilar utanför hennes sovrum på nätterna, min mage på nätterna och mitt öra på nätterna. jag får aldrig sova. nu har vi varit och handlat och håller på att göra mat. potatis, champinjoner, paprika, lök och morötter i ugn med as god sås till. 
puss

pancakes with cream and jam

1. jag vaknade liiite för tidigt
2. åkte till jobbet
3. åkte hem och gjorde världens godaste frukost!!!
4. nu ska jag växla min dag mellan tvn, altanen och toaletten tills någonting bättre kanske dyker upp under dagen.



puss


nu är det slut på jobbet det är dags för tisdagsmyyyyys

det som återstår av dagen är tv, titta på vänner, äta och kanske ett "oväntat" besök.
idag har jag äntligen fått penicillin så att jag kan bli frisk någongång. så nu är jag såhär glad:


##vkoekvomcam#bveg+907y+på

nu har jag både bihålsinflammation och öroninflammation

vårdcentralen 11.05, sen jobbet till 18.00


everyday is like sunday

efter en natt med 13 (!!!!) timmars sömn så åkte jag till jobbet i morse trotts att jag var sjuk. jag fick reda på att jag under hela dagen imorgon är betalad på riktigt dvs. får mera pengar. hehe. jag ska till vårdcentralen och se till att få någon medicin så att jag blir frisk!

har precis lagat mat till heeeela familjen, plus till min matlåda imorgon så nu ska jag nog lägga mig i min ensamhet i mitt ensamma hus och kolla på vänner tills jag somnar. ensam. skönt!

byebye

(jag trodde att jag såg lisen på jobbet idag, men det var inte hon :( jag saknar lisen)

  

puss

seg dag

idag är jag trött efter en slitsam men rolig helg. nu väntar mc donalds med pontus och mamma. gott.

RSS 2.0